search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:51
MENU CLOSE

Εμβληματική πρωτοβουλία της Τουρκίας για το περιβάλλον: Θα φυτέψουν 11 εκατ. δέντρα σε τρεις ώρες!

04.11.2019 14:10
Εμβληματική πρωτοβουλία της Τουρκίας για το περιβάλλον: Θα φυτέψουν 11 εκατ. δέντρα σε τρεις ώρες! - Media

 

Σε μία εμβληματική ενέργεια προχωρά το Υπουργείο Γεωργίας και Δασών της Τουρκίας: Την επόμενη Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου, στις 11 και 11 πρώτα λεπτά, σε μία συντονισμένη ενέργεια που πρόκειται να κρατήσεις τρεις ώρες, σε διάφορες περιοχές της επικράτειας αναμένεται να φυτευτούν 11 εκατομμύρια δέντρα!

Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί σε δύο περιοχές που επλήγησαν από καταστροφικές πυρκαγιές κατά τη διάρκεια του Καλοκαιριού, τη Σμύρνη και τα Μούγλα. Η τελετή θα λάβει χώρα και στην Άγκυρα, όπου θα φυτευτούν 150.000 δέντρα, παρουσία του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο ίδιος σημείωσε, αναφορικά με τη δράση, ότι ο καθένας πρέπει να κάνει κάτι για να βελτιώσει τη ζωή στη Γη και να προωθήσει ένα καλύτερο και πιο υγιεινό περιβάλλον. Ανέφερε δε ότι, στο πλαίσιο της εκστρατείας, Τούρκοι πολίτες, είτε βρίσκονται στη χώρα είτε στο εξωτερικό, μπορούν να υιοθετήσουν ή να δωρίσουν δέντρα για την εκστρατεία. Για αυτόν τον σκοπό έχει δημιουργηθεί ειδική διαδικτυακή πλατφόρμα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:50