10/08/2020 05:33:10

Είσαι καλός στο Fifa; Πώς θα βγάλετε 30 ευρώ την ώρα

Είσαι καλός στο Fifa; Πώς θα βγάλετε 30 ευρώ την ώρα - Media

 

Θυμάσαι που όταν ήμασταν μικροί και περνούσαμε ώρες αμέτρητες μπροστά από μια οθόνη ή μια κονσόλα, η μάνα μας συνεχώς φώναζε "κλείσ’ το επιτέλους. Διάβασε κανένα βιβλίο μπας και βρεις στο μέλλον καμιά δουλειά"; Πού να ξέραμε τότε ότι θα ερχόταν η ημέρα που θα μπορούσαμε να παίζουμε Fifa (ή κάποιο άλλο αγαπημένο μας παιχνίδι) και θα πληρωνόμασταν γι' αυτό.

Ναι, ναι, αυτό ακριβώς που ακούς. Με τη νέα γενιά να λιώνει ακόμη περισσότερο απ’ ότι εμείς στα games, ένα νέο επάγγελμα φαίνεται πως ξεπετάχτηκε και μάλιστα έχει αποδειχθεί και ιδιαίτερα επικερδές. Όπως είδαμε στην ιστοσελίδα Gamer Coach, νέοι με πάθος, όρεξη και ικανότητες σε δημοφιλή παιχνίδια μπορούν να βγάλουν από 10 μέχρι και 30 ευρώ την ώρα, απλά μαθαίνοντας μερικά από τα κόλπα τους σε άλλους παίκτες που θέλουν να γίνουν expert του παιχνιδιού.

Σύμφωνα με το Oneman ανάμεσα στα παιχνίδια που διδάσκονται και μπορείς να βρεις διαθέσιμους coaches είναι το Fifa, το Pro, το Fortnite, το Clash Royale, το Rocket League, το Hearthstone και το Mario Kart. Για να ξεκινήσεις μαθήματα, κάνεις εγγραφή στην πλατφόρμα, επιλέγεις το παιχνίδι και τον κόουτς που θέλεις και διαλέγεις το πακέτο μαθημάτων σου, το οποίο θα είναι είτε πεντάωρο, είτε δεκάωρο και συνέχεια αποφασίζετε από κοινού το χρόνο και την ημέρα διεξαγωγής του.

Αυτό που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση πάντως, είναι οι τιμές των μαθημάτων, οι οποίες σε κάθε coach καθορίζονται από τα επιτεύγματά του, αλλά και τη συνολική του βαθμολογία από άλλους χρήστες. Η μέση τιμή των περισσότερων είναι στα 15 ευρώ την ώρα, ενώ υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις προπονητών που χρεώνουν 20, 25, ακόμη και 30 ευρώ για μια ώρα διδασκαλίας Fifa.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.