search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 05:19
MENU CLOSE

Κρήτη: Στη φυλακή ο κτηνοτρόφος με την… ερωτική εμμονή

18.11.2019 07:38
Κρήτη: Στη φυλακή ο κτηνοτρόφος με την… ερωτική εμμονή - Media

 

Με εμφανή ακόμα τα σημάδια του ξυλοδαρμού στο πρόσωπο ο 42χρονος κτηνοτρόφος από χωριό του Καστελλίου απολογήθηκε χθες για το αιματηρό περιστατικό που σημειώθηκε προ ημερών όταν μαχαίρωσε στον μηρό τον 68χρονο σύντροφο της γυναίκας με την οποία έχει ερωτική εμμονή, με αποτέλεσμα, όπως καταγγέλλεται, η κατάσταση να έχει εκτροχιαστεί.

Οπως αναφέρει η Πατρίς, ήταν ένα ακόμα περιστατικό στα τόσα που έχουν καταγγελθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα από την 49χρονη χήρα, μητέρα τριών παιδιών, η οποία έχει απευθυνθεί πολλάκις στην ΕΛ.ΑΣ. και στη Δικαιοσύνη, ζητώντας προστασία.

Η 49χρονη καταγγέλλει ότι ο κατηγορούμενος έχει καταστεί πραγματικός εφιάλτης τόσο για την ίδια όσο και για πρόσωπα του οικείου της περιβάλλοντος και υπογραμμίζεται το περιστατικό κατά το οποίο ο 42χρονος φέρεται να αποπειράθηκε να την στραγγαλίσει και να τη βιάσει, διασώθηκε όμως χάριν στην επέμβαση του 12χρονου γιου της.

Από την πλευρά του ο 42χρονος αρνείται τα όσα του αποδίδονται, κάνει λόγο για φαντασιώσεις της γυναίκας, ενώ για το τελευταίο περιστατικό με το μαχαίρωμα ισχυρίζεται ότι εκείνος ουσιαστικά δέχθηκε επίθεση από εκείνη με σπρέι πιπεριού.

Μετά από μία εξαντλητική διαδικασία, ο 42χρονος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του συντρόφου της 49χρονης και θα οδηγηθεί στη φυλακή. Ο ίδιος άκουσε αμίλητος την απόφαση εισαγγελέως και ανακρίτριας.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30