search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:08
MENU CLOSE

Τα μυστικά των Su-57: Έτσι φτιάχνονται τα ρωσικά «υπερόπλα» (Videos)

19.11.2019 16:46
«Βόμβα» από ρωσικό site: Η Μόσχα έχει πρόβλημα με τα stealth μαχητικά της - Media
 
Tο Su-57, το «τέρας» των 79.000 λιβρών ώσης, το υπερμαχητικό 5ης γενιάς της ρωσικής Αεροπορίας μας αποκαλύπτει τα «κρυφά» μυστικά του, μας δείχνει πως μετατρέπεται από σίδερα και λαμαρίνες σε φονική μηχανή.
 
Το Su-57 είναι το κορυφαίο ρωσικό μαχητικό 5ης γενιάς. Κατασκευάζεται από τη ρωσική εταιρεία Sukhoi και το μονοθέσιο, δικινητήριο αεροσκάφος είναι εξοπλισμένο με εξελιγμένα πτητικά και ποικιλία οπλικών συστημάτων υψηλής ακρίβειας.
 

Το Ρωσικό Υπουργείου Άμυνας δημοσίευσε βίντεο από τη συναρμολόγηση του μαχητικού Su-57, στο εργοστάσιο της Sukhoi, στη ρωσική Άπω Ανατολή.
 
Να σημειωθεί ότι, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του υφυπουργού Άμυνας, Αλεξέι Κριβορούτσκο, στο εργοστάσιο, επιβεβαιώθηκε ότι το πρώτο αεροσκάφος που βγαίνει από τη γραμμή παραγωγής είναι «ουσιαστικά έτοιμο» και πως οι ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις θα το έχουν παραλάβει έως το τέλος της χρονιάς.
 
Τo νέο ρωσικό υπερόπλο σε μαζική παραγωγή
Η σύμβαση για τα πρώτα 12 αεροσκάφη παραγωγής του νέου ρωσικού μαχητικού Su-57 υπεγράφη πριν από μερικούς μήνες.
 

Τα εν λόγω αεροσκάφη πρόκειται να παραδοθούν στις ένοπλες δυνάμεις της Ρωσίας τον επόμενο χρόνο.
 
Σύμφωνα δε με δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Άμυνας Αλεξέι Κρίβορνσκοκο «Έχουμε συμφωνήσει για την πρώτη σύμβαση για 12 αεροσκάφη και οι παραδόσεις στο πλαίσιο αυτής της σύμβασης θα ξεκινήσουν σύντομα».
 
Πηγή: onalert.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:07