search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:07
MENU CLOSE

Άγνωστος επιτέθηκε με μαχαίρι στον Ολαϊτάν στην Καλαμαριά

25.11.2019 13:50
Άγνωστος επιτέθηκε με μαχαίρι στον Ολαϊτάν στην Καλαμαριά - Media

 

Επίθεση με μαχαίρι δέχτηκε από άγνωστο ο επιθετικός του Απόλλωνα Πόντου Μάικλ Ολαϊτάν στην περιοχή της Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη. Το περιστατικό έγινε το βράδυ της Κυριακής (24/11) και ο26χρονος Ολαϊτάν δέχτηκε ιατρική βοήθεια, καθώς του έγιναν ράμματα στο χέρι. Η ομάδα του Απόλλωνα αναζητεί αυτόπτες μάρτυρες για να βοηθήσει τις αστυνομικές αρχές στη σύλληψη του δράστη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα Πόντου:

«Αργά το βράδυ της Κυριακής κι ενώ ο ποδοσφαιριστής μας Μάικλ Ολαϊτάν περπατούσε στην οδό Αδριανουπόλεως, στην Καλαμαριά, δέχθηκε επίθεση από άγνωστο άτομο που χρησιμοποίησε μαχαίρι και τον τραυμάτισε, ευτυχώς ελαφρά, στο χέρι. Ασφαλώς πρόκειται για μια αποτρόπαια πράξη και ως Π.Α.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ καλούμε τυχόν αυτόπτες μάρτυρες να δώσουν ό,τι στοιχεία γνωρίζουν στις Αστυνομικές Αρχές, όπου καταγράφηκε το γεγονός. Ο Μάικλ αναγκάστηκε να κάνει ράμματα και του ευχόμαστε καλή ανάρρωση, όσο και να ξεπεράσει γρήγορα το σοκ που ανθρωπίνως υπέστη».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:05