search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 05:30
MENU CLOSE

Κουτσούμπας: Στο θέατρο ο γραμματέας του ΚΚΕ – Φίλη του η πρωταγωνίστρια (Photo)

26.11.2019 13:56
Κουτσούμπας: Στο θέατρο ο γραμματέας του ΚΚΕ - Φίλη του η πρωταγωνίστρια (Photo) - Media

 

Όλοι γνωρίζουν, τουλάχιστον πέριξ των θεάτρων, ότι ο γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας είναι θεατρόφιλος και δεν λέει ποτέ όχι σε μια καλή θεατρική παράσταση.

Σε μια τέτοια λοιπόν, συγκεκριμένα στην πρεμιέρα της «Ρόουζ» στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, βρέθηκε πρόσφατα.

Η πρωταγωνίστρια μάλιστα του έργου του Μάρτιν Σέρμαν, η ηθοποιός Δέσποινα Μπεμπεδέλη, είναι φίλη του.

Στην παράσταση έδωσαν «το παρών» αρκετοί αριστεροί, από το ΚΚΕ ως και την πιο light Αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ. Εκεί εθεάθη ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Εκεί εθεάθη ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος αλλά και ο πάλαι ποτέ υπουργός των ΑΝΕΛ Τέρενς Κουίκ. Περίεργο συναπάντημα, αλλά υπαρκτό.

Αναφορικά με την πλοκή του έργου, η Δέσποινα Μπεμπεδέλη, υποδύεται μια 80χρονη γυναίκα εβραϊκής καταγωγής, η οποία μιλά για τα πρώτα χρόνια της ζωής της στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, την ηχώ του Ολοκαυτώματος, τη φυγή στην Αμερική και την καινούρια ζωή που διαπερνά δεκαετίες και κοινωνικές αλλαγές. Το έργο είναι μεταφρασμένο από τη Μιμή Ντενίση, η οποία δέχθηκε στα παρασκήνια τα συγχαρητήρια του «κόκκινου γραμματέα» Δημήτρη Κουτσούμπα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01