search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:16
MENU CLOSE

Διοικητές νοσοκομείων: Εκνευρισμός από τους βουλευτές ΝΔ Αχαΐας

28.11.2019 13:44
Διοικητές νοσοκομείων: Εκνευρισμός από τους βουλευτές ΝΔ Αχαΐας - Media
 
Εκτός από τα προβλήματα που προκάλεσε στην κυβέρνηση η τοποθέτηση του 80χρονου Κ. Πατέρα στη θέση του διοικητή του νοσοκομείου Τρικάλων (και η εν συνεχεία «παραίτησή» του), φαίνεται ότι οι διορισμοί νέων διοικήσεων στα νοσοκομεία προκαλούν κι άλλες παρενέρεγειες.
 
Σύμφωνα με τον ιστοχώρο Patras Times, σε βραδυφλεγή βόμβα η οποία ανά πάσα στιγμή είναι έτοιμη να εκραγεί παραπέμπει το σκηνικό στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας στην Αχαΐα, μετά και την ανακοίνωση – τοποθέτηση των νέων διοικητών στις νοσοκομειακές μονάδες του Νομού.
 
Η επιλογή των προσώπων που αναλαμβάνουν διοικητές, αλλά και η γενικότερη σύνθεση των διοικητικών συμβουλίων, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, καθώς τα προβλήματα είχαν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους μετά από ανάλογες αποφάσεις, για τη στελέχωση άλλων οργανισμών και φορέων του δημοσίου στην περιοχή , όπως ο ΟΛΠΑ και το ΠΕΑΚ
 
Το γεγονός ότι η ηγεσία των αρμόδιων υπουργείων δεν υιοθέτησε καμία από τις εισηγήσεις των τεσσάρων βουλευτών του κόμματος, ως προς την επιλογή των προσώπων που θα έπρεπε να τοποθετηθούν διοικητές, πρόεδροι , διευθύνοντες σύμβουλοι αλλά και απλά μέλη στα διοικητικά συμβούλια, έχει προκαλέσει έντονη δυσφορία και αναταράξεις, δεδομένου ότι αυτή η στάση εκλαμβάνεται ως πλήρη απαξίωση του βουλευτικού δυναμικού της Αχαΐας αλλά και του ίδιου του κομματικού μηχανισμού.
 
Δείχνουν το φίλο του πρωθυπουργού
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ορισμένοι από του βουλευτές αλλά και τα στελέχη της Νέας δημοκρατίας στην Αχαΐα, πηγαίνουν και ένα βήμα πιο πέρα, καθώς στις επαφές και συζητήσεις που έχουν με φίλους του κόμματος αλλά και συνεργάτες τους, δεν αρκούνται στην έκφραση της δυσφορίας και του προβληματισμού τους, αλλά κάνουν λόγο για επιλογές οι περισσότερες από τις οποίες έχουν και τη «σφραγίδα» του Αχαιού διευθυντή στο γραφείο του πρωθυπουργού στη Βουλή, πρώην υπουργού και πρώην βουλευτή Μιχάλη Μπεκίρη, ο οποίος έχει μαζί του και σχέση φιλίας.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50