search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:32
MENU CLOSE

Στις 16,5 μονάδες η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπηση

29.11.2019 16:49
Δημοσκόπηση Alco: 65% των πολιτών πιστεύει πως καθυστέρησε η λήψη μέτρων για τον κορωνοϊό - Media

 

Σταθερό υψηλό προβάδισμα έναντι του ΣΥΡΙΖΑ διατηρεί η Νέα Δημοκρατία σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση της Opinion Poll. Σύμφωνα με τα ευρήματα, στην πρόθεση ψήφου το ποσοστό της ΝΔ κινείται στο 40,5%, έναντι 23% για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Χαμηλές πτήσεις για το ΚΙΝΑΛ που κινείται στο 5,3% ενώ το ΚΚΕ εμφανίζει 5%. Στο 4,5% διαμορφώνεται το ποσοστό για την Ελληνική Λύση ενώ το ΜέΡΑ 25 βρίσκεται στο 3%.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, το 63.2% δηλώνει ικανοποιημένο από τις παρεμβάσεις και τη συνολική παρουσία του Κ. Μητσοτάκη, τον οποίο το 49.9% θεωρεί πιο ικανό για πρωθυπουργό έναντι μόλις 16.8% που προτιμά τον Αλέξη Τσίπρα.

Στον τομέα της οικονομίας το 64% των ερωτηθέντων λένε ότι οι πρωτοβουλίες της κυβέρνησης έχουν δημιουργήσει πιο αισιόδοξο κλίμα για την ελληνική οικονομία.

Σύμφωνα με την έρευνα οι πρώτοι ως προς την ικανοποίηση από το έργο και την εικόνα τους υπουργοί είναι οι Νίκος Δένδιας, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και Κωστής Χατζηδάκης.

Ακολουθεί στην τέταρτη θέση ο Τάκης Θεοδωρικάκος και αμέσως μετά ο Χρήστος Σταϊκούρας. Την δεκάδα συμπληρώνουν οι Γιάννης Βρούτσης, Νίκη Κεραμέως, Άδωνις Γεωργιάδης, Βασίλης Κικίλιας και Γιώργος Γεραπετρίτης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:28