search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:01
MENU CLOSE

Κρήτη: «Φαρ Ουέστ» στην Κάντανο – «Γάζωσαν» με σφαίρες σχολείο (Photos)

29.11.2019 18:06
Φρίκη: Ο καυγάς για τον σκύλο κατέληξε σε φονικό (Photo) - Media
 
Σοκ στην Κάντανο, αφού μαθητές και καθηγητές του τοπικού Γυμνασίου και του ΕΠΑΛ  οι οποίοι βρήκαν το σχολείο «γαζωμένο» από σφαίρες.
Για το περιστατικό φυσικά ενημερώθηκε η αστυνομία, που έχει αναλάβει την ανεύρεση των δραστών, ούτε όμως κάποιος κάτοικος ή επισκέπτης στην περιοχή δεν έχει δει κάτι.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε μετά τις 10 το βράδυ, αφού προηγουμένως είχε αποχωρήσει η καθαρίστρια, με τους δράστες να πυροβολούν και να σπάνε τζάμια παραθύρων από τα εργαστήρια Πληροφορικής, το γραφείο της διευθύντριας γυμνασίου, το γραφείο των καθηγητών και από τις πόρτες εισόδου του κτιρίου.
Ο δήμαρχος Καντάνου-Σελίνου, Αντώνης Περράκης, ενημερώθηκε για το περιστατικό και αναμένεται να προτείνει στο επερχόμενο δημοτικό συμβούλιο την τοποθέτηση καμερών στο σχολείο για την αποφυγή ανάλογων περιστατικών.
 
Πηγή: zarpanews.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:01