18/02/2020 14:54:40

Ολοκληρώθηκε το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ για το ασφαλιστικό

Ολοκληρώθηκε το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ για το ασφαλιστικό - Media

 

Συλλαλητήριο διοργάνωσε το ΠΑΜΕ στο κέντρο της Αθήνας με θέμα την κοινωνική ασφάλιση. «Ασφάλιση, Υγεία, Σύνταξη, Δουλειά – Δε θα τα χαρίσουμε στα αφεντικά» ένα από τα συνθήματα που ακούστηκαν έξω από τη Βουλή την ώρα που έφτασαν οι διαδηλωτές.

Στο συλλαλητήριο παραβρέθηκε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Σε δήλωση του, σημείωσε: «Καμία ανοχή να μη δείξει ο λαός μας στα σχέδια κυβέρνησης, ΕΕ, κεφαλαίου. Η Ασφάλιση, η Πρόνοια, η Υγεία, η Παιδεία, δεν είναι ατομική υπόθεση του καθενός και της καθεμιάς. Είναι κοινωνικά δικαιώματα. Για αυτό από τώρα χρειάζεται να δυναμώσουν ακόμα παραπέρα οι αγωνιστικές διεργασίες παντού. Συναγερμός να σημάνει σε κάθε τόπο δουλειάς, σε κάθε σχολείο, σε κάθε σχολή, σε κάθε πόλη και χωριό της πατρίδας μας».

Στην κεφαλή της πορείας γιγαντοπανό ανέγραφε: «Κάτω τα χέρια από την Κοινωνική Ασφάλιση - Αποκλειστικά Δημόσια Υποχρεωτική για όλους». «Ρεαλισμός δεν είναι αν κάτσουμε στα αυγά μας, μ’ αγώνες κατακτάμε τα δικαιώματά μας» και «Κανένα εργάτης να μη λυγίσει – Στους ταξικούς αγώνες βρίσκεται η λύση» μερικά από τα συνθήματα που ακούστηκαν.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.