search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:59
MENU CLOSE

Πάτρα: Περιπτεράς καταδίωξε τους ένοπλους ληστές

02.12.2019 13:36
Πάτρα: Περιπτεράς καταδίωξε τους ένοπλους ληστές - Media

 

Κυνήγησε τους ληστές με το αυτοκίνητό του και τους ανάγκασε να εγκαταλείψουν ακόμη και το μέσο διαφυγής τους.

Ο λόγος για νεαρό περιπτερά από την Πάτρα, ο οποίος το βράδυ της Κυριακής είδε τις βιαστικές κινήσεις των ληστών που φορώντας κουκούλες βγήκαν από το πρακτορείο του ΟΠΑΠ τρέχοντας και κρατώντας μια μαύρη σακούλα.

Σύμφωνα με το thebest.gr, αυτόπτες μάρτυρες είδαν τον νεαρό να καταδιώκει και να εγκλωβίζει τους ληστές που ανάγκάστηκαν να υπερπηδήσουν καγκελόπορτες και να τρέξουν για να διαφύγουν, εγκαταλείποντας το – κλεμμένο όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια- δίκυκλο τους.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ασφάλειας ενώ περιπολικά έκαναν αναζητήσεις στους γύρω δρόμους. Κατάφεραν να εντοπίσουν τόσο το δίκυκλο όσο και την μαύρη σακούλα με τα δελτία Ξυστό.

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν πως είδαν από πολύ κοντά το όπλο το οποίο κράδαινε ένας από τους δύο ληστές. Μάλιστα ισχυρίστηκαν με σιγουριά πως ήταν πραγματικό και αυτό το δήλωσαν και στους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο.

H ανακοίνωση της αστυνομίας

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για ληστεία

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία σε βάρος δύο αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες αργά το βράδυ στην Πάτρα, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κουκούλες τύπου full face και μαντήλια, εισήλθαν σε πρακτορείο ΟΠΑΠ και με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν από υπάλληλο χρηματικό ποσό και ξυστά (σκρατς). Διενεργούνται έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:58