search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:33
MENU CLOSE

Υπερθέαμα παρακολούθησαν στην χριστουγεννιάτικη φωταγώγηση του Βόλου

06.12.2019 21:30
Υπερθέαμα παρακολούθησαν στην χριστουγεννιάτικη φωταγώγηση του Βόλου - Media

 

Ένα ανεπανάληπτο φαντασμαγορικό πολυθέαμα έζησαν οι πάνω από 25.000 Βολιώτες που κατέκλυσαν την κεντρική παραλία της πρωτεύουσας της Μαγνησίας για να παρακολουθήσουν την πολυδιαφημισμένη τελετή φωταγώγησης της πόλης.

Η Δέσποινα Βανδή και ο Χρήστος Μάστορας που ήταν προσκεκλημένοι για να διασκεδάσουν τον κόσμο, ξεσήκωσαν θύελλα ενθουσιασμού και αποθεώθηκαν από τους χιλιάδες παρευρισκόμενους, αφού ήταν γεμάτη κόσμο η παραλιακή λεωφόρος Αργοναυτών σε όλο το μήκος της, καθώς και οι κάθετοι και παράλληλοι δρόμοι. Οι μελωδίες και οι μουσικές ακούγονταν παντού, ενώ πέντε γιγαντοοθόνες τύπου Led έστελναν την εικόνα από την εξέδρα σε κάθε σημείο του χώρου και σε όλο τον κόσμο, αφού το πολυθέαμα-σόου μεταδιδόταν μέσω δορυφόρου στα πέρατα της Γης.

Η Συμφωνική Ορχήστρα του Βόλου, καθώς και η φιλαρμονική του δήμου, άνοιξαν το πρόγραμμα μαζί με χορευτικά, για να φθάσει το κέφι στα ύψη με τον Χρήστο Μάστορα και να κορυφωθεί μόλις έφθασε δια θαλάσσης με καταστόλιστο πλοίο η Δέσποινα Βανδή.

Ένας Αη Βασίλης ιπτάμενος κασκαντέρ κατέβηκε από το κτίριο της πρυτανείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και προσγειώθηκε στην εξέδρα φέρνοντας ευχές για τους καλλιτέχνες και δώρα που απεικόνιζαν το έμβλημα του Βόλου, την «Αργώ», η δε Δέσποινα Βανδή χαριτολογώντας, είπε ότι περίμενε το χρυσό κλειδί της πόλης.

Τη στιγμή δε, που ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, πάτησε το «μαγικό κουμπί», όλο το εμπορικό κέντρο του Βόλου φωταγωγήθηκε με τον απαράμιλλο εορταστικό διάκοσμό του και το λαμπρό υπερθέαμα ολοκληρώθηκε με την καύση πυροτεχνημάτων που εντυπωσίασαν μικρούς και μεγάλους.

Ακολούθησε πορεία με τις μπάντες να προηγούνται, και μια λαοθάλασσα κινήθηκε στην Λεωφόρο Δημητριάδος με στάση στο «Πάρκο των Δεινοσαύρων» στην πλατεία Πανεπιστημίου. Στη συνέχεια φωταγωγήθηκε το ψηλότερο χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Ελλάδα, ύψους 33 μέτρων, στην πλατεία Δημαρχείου, για να καταλήξει ο κόσμος στο «Χωριό του Αη Βασίλη» στην πλατεία Ρήγα Φεραίου.

Ένα εντυπωσιακό θέαμα αποτελούν στον Βόλο και τα εκατοντάδες ιστιοπλοϊκά σκάφη που είναι δεμένα στην μαρίνα, τα οποία είναι ομοιόμορφα φωταγωγημένα με μπλε φωτάκια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:32