search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:52
MENU CLOSE

Η Γκουίνεθ Πάλτροου πήρε δώρο για τις γιορτές τον «Νο1»… δονητή! (Video)

09.12.2019 09:13
paltroou1

 

Nέο διαφημιστικό για το lifestyle brand της, το Goop, “ανέβασε’ στο Instagram η Γκουίνεθ Πάλτροου. Η διάσημη ηθοποιός φόρεσε τα καλά της και μοίρασε συμβουλές και κόλπα για να διοργανώσετε το τέλειο πάρτι εντυπωσιάζοντας όλους τους καλεσμένους σας. «Οι διακοπές πλησιάζουν και επειδή ποτέ τα πράγματα δεν πάνε όπως τα φαντάζεστε, πρέπει να απολαμβάνεται την χαρά της προετοιμασίας» λέει ο αφηγητής στο διαφημιστικό, με την Γκουίνεθ Πάλτροου να εμφανίζεται με χαρούμενη διάθεση.

Στο βίντεο η ηθοποιός φαίνεται να περιπλανιέται μέσα σε ένα δωμάτιο τυλίγοντας δώρα και ετοιμάζοντας μερικά κοκτέιλ. «Κάνετε τα πάντα σε αργή κίνηση» συνεχίζει ο αφηγητής με την Γκουίνεθ Πάλτροου να παίρνει ένα μαρτίνι, με ένα χαμόγελο μονίμως ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της και ντυμένη με διαφορετικά κομμάτια που αναδεικνύουν την σιλουέτα της.

«Οι γιορτές απαιτούν πολύ δουλειά, γι’ αυτό μην διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια για τα φώτα, το φαγητό, το styling και τα μαλλιά… σίγουρα το πιάσατε το μήνυμα» λέει ο αφηγητής, αλλά δεν ολοκληρώνεται το βίντεο. Γιατί ακολουθεί η Γκουίνεθ Πάλτροου που φαίνεται να ετοιμάζεται να βάλει έναν… δονητή σε μία κάλτσα κρεμασμένη στο τζάκι, αλλά τελικά τον κρατάει για τον εαυτό της.

«Κάντε κάτι για τους άλλους, αλλά μην ξεχάσετε το νούμερο 1» λέει ο αφηγητής. «Ναι, αυτός είναι ένας δονητής. Κοιτάξτε μέσα στην ψυχή σας, αλλά κοιτάξτε και την άβυσσο… είναι επίσης χαρούμενη».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:52