search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:25
MENU CLOSE

Παναθηναϊκός: Ταινία για την ιστορία της ομάδας μπάσκετ – Ποιοι θα υποδυθούν Δημήτρη και Παύλο Γιαννακόπουλο

11.12.2019 15:25
Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Πουλάω την ΚΑΕ Παναθηναϊκός αντί 25 εκατ. ευρώ - Media

 

Θα γυριστεί ταινία για την ιστορία του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ, με τα 6 ευρωπαϊκά τρόπαια και τους δεκάδες ελληνικούς τίτλους , η οποία φημολογείται ότι θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες εντός του 2020.

Ο ηθοποιός από το «Κόκκινο Ποτάμι» Αργύρης Πανταζάρας έκανε γνωστή την είδηση για την ταινία με ανάρτησή του στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ανέβασε φωτογραφία, στην οποία ποζάρει με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στο ΟΑΚΑ. Στη λεζάντα έγραψε:

«Ο χαμένος μου Αδερφός & Αιώνιος Νικητής. Παναθηναϊκός η ιστορία του ελληνικού μπάσκετ με 6 πανευρωπαϊκά Κι εμείς με τη καλύτερη ομάδα ηθοποιών και συντελεστών στο σινεμά! Η νίκη είναι δεδομένη Στο πλαίσιο των γυρισμάτων, το γήπεδο και ο πρόεδρος είναι έρευνα ρόλου. Για να καταλάβεις έναν ρόλο πρέπει να πλησιάσεις τον άνθρωπο πρώτα».

Οπότε, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, θα υποδυθεί τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ο χαμένος μου Αδερφός & Αιώνιος Νικητής. Παναθηναϊκός η ιστορία του ελληνικού μπάσκετ με 6 πανευρωπαϊκά Κι εμείς με τη καλύτερη ομάδα ηθοποιών και συντελεστών στο σινεμά! Η νίκη είναι δεδομένη Στο πλαίσιο των γυρισμάτων, το γήπεδο και ο πρόεδρος είναι έρευνα ρόλου. Για να καταλάβεις έναν ρόλο πρέπει να πλησιάσεις τον άνθρωπο πρώτα. @dpg7000 @paobcgr #panathinaikos #pao #greenriver #champions #euroleague

A post shared by Argyris Pandazaras (@argyris_pandazaras) on

Ο Δάνης Κατρανίδης αναμένεται να ενσαρκώσει τον Παύλο Γιαννακόπουλο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50