search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 06:50
MENU CLOSE

Στο νοσοκομείο ο προπονητής του Βόλου, Χουάν Φεράντο με πρόβλημα όρασης

11.12.2019 19:17
Στο νοσοκομείο ο προπονητής του Βόλου, Χουάν Φεράντο με πρόβλημα όρασης - Media

 

Με σοβαρό πρόβλημα όρασης πήγε στο εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας ο προπονητής του Βόλου, Χουάν Φεράντο. Ο Ισπανός τεχνικός αντιμετώπιζε μία γρίπη το τελευταίο διάστημα, ξύπνησε όμως το πρωί της Τετάρτης (11/12) με έντονο πρόβλημα στο μάτι του και υποβλήθηκε άμεσα σε εξετάσεις, το αποτέλεσμα των οποίων θα δείξει την σοβαρότητα της κατάστασης. 

Η ανακοίνωση του ΝΠΣ Βόλος

«Στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας διεκομίσθη εσπευσμένα σήμερα το μεσημέρι ο Χουάν Φεράντο, εξαιτίας ενός σοβαρού προβλήματος που αντιμετωπίζει στο μάτι. Ο Ισπανός τεχνικός του Βόλου θα παραμείνει νοσηλευόμενος στο Γ.Ν. Λάρισας, προκειμένου να αντιμετωπισθεί το πρόβλημα, ενώ οι γιατροί του συνέστησαν ξεκούραση για τις επόμενες ημέρες. Η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο, οι ποδοσφαιριστές και το διοικητικό προσωπικό του Βόλου, εύχονται στον Χουάν Φεράντο ταχεία ανάρρωση και σύντομα να είναι και πάλι κοντά μας».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01