search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 06:28
MENU CLOSE

Μεγάλη πρόκριση Ολυμπιακού με λυτρωτή τον Ελ Αραμπί

11.12.2019 21:53
Μεγάλη πρόκριση Ολυμπιακού με λυτρωτή τον Ελ Αραμπί - Media

 

Με το χρυσό γκολ του Ελ Αραμπί στο 87’, από την άσπρη βούλα, ο Ολυμπιακός νίκησε με 1-0 τον Ερυθρό Αστέρα και προκρίθηκε στους «32» του Europa League. Το παιχνίδι ήταν συγκλονιστικό, με τις δυο ομάδες να έχουν από ένα δοκάρι, αρχικά ο Ερυθρός Αστέρας στο α’ ημίχρονο σε πέναλτι που κέρδισε μετά από ανατροπή στον Μάριν και στο β’ μέρος με τον Ελ Αραμπί.

Στους «32» του Europa League έχουν ήδη προκριθεί 13 ομάδες από την φάση των ομίλων της διοργάνωσης. Ως πρώτοι και συνεπώς υποψήφιοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού έχουν περάσει Σεβίλλη, Σέλτικ και Εσπανιόλ, ενώ δεύτερος και σίγουρα μακριά από το δρόμο του Ολυμπιακού είναι ο ΑΠΟΕΛ. Έχουν περάσει στους «32» αλλά θα ξεκαθαρίσει την Πέμπτη αν θα τερματίσουν στην πρώτη ή στην δεύτερη θέση οι Βασιλεία, Σπόρτινγκ, Λιντς, Γάνδη, Βόλφσμπουργκ, Μπράγκα, Γουλβς, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άλκμααρ.

Ισχυροί: Σεβίλλη, Σέλτικ, Εσπανιόλ, Άγιαξ, Σάλτσμπουργκ, Μίλαν, Μπενφίκα.

Αδύναμοι: ΑΠΟΕΛ, Σαχτάρ, Μπριζ, Ολυμπιακός, Λεβερκούζεν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30