search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:33
MENU CLOSE

H Jeep ετοιμάζει αντίπαλο στο Suzuki Jimny

14.12.2019 16:22
H Jeep ετοιμάζει αντίπαλο στο Suzuki Jimny - Media

 

Αυτή τη στιγμή το μικρότερο αυτοκίνητο στην γκάμα της Jeep, είναι το Renegade. Το συγκεκριμένο μοντέλο έχει μεν συμπαγείς διαστάσεις, όμως όχι τόσο όσο το Suzuki Jimny αφενός και αφετέρου, έχει έναν πολύ διαφορετικό, lifestyle χαρακτήρα. Έτσι, η Jeep, για να κερδίσει ακόμη περισσότερες πωλήσεις, θα δραστηριοποιηθεί στην κατηγορία των μικρών, πραγματικών 4×4 αυτοκινήτων, που αυτή τη στιγμή εκπροσωπεί μόνο το Jimny!

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, σύμφωνα με  τις δηλώσεις του επικεφαλής στο τμήμα μάρκετινγκ της Jeep για την Ευρώπη, το νέο αυτό μοντέλο θα έχει μήκος περίπου τέσσερα μέτρα και θα έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιείται τόσο ως… Jeep, όσο και στην καθημερινότητα! Το βάρος θα συγκρατηθεί χαμηλά, θα υπάρχει «πραγματική» τετρακίνηση με σύστημα επιλογής, κιβώτιο υποπολλαπλασιασμού κλπ, ενώ θα έχει αρκετά μεγαλύτερους χώρους για επιβάτες και αποσκευές, από ότι το ιαπωνικό αντίπαλο μοντέλο. Η Jeep λέει ότι θα έχει εκτός δρόμου ικανότητες αντίστοιχες με ένα Wrangler οπότε μας ετοιμάζει για… σκληρά πράγματα!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50