search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 09:34
MENU CLOSE

Φρίκη: Καρέ-καρέ η εκτέλεση Βρετανού εκατομμυριούχου από ληστές (Video, σκληρές εικόνες)

16.12.2019 14:18
Φρίκη: Καρέ-καρέ η εκτέλεση Βρετανού εκατομμυριούχου από ληστές (Video, σκληρές εικόνες) - Media
 
Σοκ προκαλεί η είδηση που κάνει τον γύρο των διεθνών Μέσων τις τελευταίες ώρες και αφορά στη δολοφονία ενός 50χρονου Βρετανού εκατομμυριούχου, μπροστά στα μάτια του θετού γιου του, έξω από το ξενοδοχείο όπου διέμεναν στο Μπουένος Άιρες, όταν άγνωστοι προσπάθησαν να τους ληστέψουν κι εκείνοι αντιστάθηκαν. Πρόκειται για τον Μάθιου Τσαρλς Γκίμπαρτ και τον 28χρονο γιο του Στεφάν Τζόσουα Ζόουν.
 
Σύμφωνα με το SigmaLive, το περασμένο Σάββατο, πατέρας και γιος έπεσαν θύματα της ενέδρας δύο αγνώστων, οι οποίοι εμφανίστηκαν πάνω σε μοτοσικλέτα, έξω από το ξενοδοχείο όπου διέμεναν στην πρωτεύουσα της Αργεντινής. Οι δράστες αποπειράθηκαν να ληστέψουν τον 50χρονο και τον 28χρονο, πυροβολώντας αρχικά τον Ζόουν στα πόδια, ώστε να του αποσπάσουν την τσάντα που κρατούσε.
 
Στη συνέχεια, φαίνεται στο βίντεο ο πατέρας να προσπαθεί να διώξει τους ληστές, όμως εκείνοι πυροβολούν ξανά και τραυματίζουν θανάσιμα τον 50χρονο εκατομμυριούχο, ο οποίος πέφτει στο πάτωμα τρεκλίζοντας. Όπως αναφέρουν τα τοπικά Μέσα, η σφαίρα πιθανότατα διαπέρασε τον πνεύμονα του πατέρα ο οποίος και κατέληξε στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε.
 
Η Daily Mail αναφέρει ότι ο επιχειρηματίας είχε μπει στο στόχαστρο των δραστών από τη στιγμή που προσγειώθηκε στο Μπουένος Άιρες, ενώ σημειώνει πως εκτός από τους ίδιους, τον παρακολουθούσαν και δύο αυτοκίνητα. Ο 28χρονος Στεφάν Τζόσουα Ζόουν νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ οι δράστες διέφυγαν και αναζητούνται από τις Αρχές.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 09:31