search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:56
MENU CLOSE

Kούγιας: «Ντροπή»!

18.12.2019 16:58
Κούγιας: Εξευτελιστικό συνονθύλευμα η Εθνική Ελλάδας - Media

 

Ανακοίνωση κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» εξέδωσε το αφεντικό της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας.

Σε αυτή αναφέρουν πως δεν είναι κακό να χάνεις από τον Ολυμπιακό αλλά είναι ντροπή να δέχεσαι τέσσερα γκολ σε ένα ημίχρονο, ενώ υποστήριξε πως κάποιοι ποδοσφαιριστές θα τιμωρηθούν με μεγάλο πρόστιμο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Αυτή η ντροπή προσβάλλει και την ιστορία της ΑΕΛ και εμένα, γιατί η ΑΕΛ δεν είναι ούτε Παναιτωλικός ούτε Αστέρας Τρίπολης, χωρίς να θέλω να προσβάλλω καμία ομάδα, αλλά τα μεγέθη είναι διαφορετικά.

Έχω κάνει υπομονή και με το 3-0 της Καλαμάτας και με το 0-3 της Λαμίας, λόγω της επιμονής του κ. Γρηγορίου να μην ταράξουμε την ομάδα λόγω των υπολοίπων καλών αποτελεσμάτων που έφεραν την ομάδα στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Έχω ιστορία και στη ζωή μου και στη δουλειά μου και στο ποδόσφαιρο και δεν ανέχομαι να με προσβάλλει κανείς.

Μπορεί να είχαμε ελλείψεις, αλλά όσοι παίζουν σήμερα είναι βασικοί και ακριβοπληρωμένοι για τα δεδομένα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Το να χάνεις από τον Ολυμπιακό δεν είναι κάτι που δεν μπορεί να γίνει, αλλά το να δέχεσαι 4 γκολ στο πρώτο ημίχρονο εκ των οποίων τα 3 στο πρώτο 20λεπτο είναι ντροπή και πρόκληση για μια ομάδα που θέλει να παίξει στην Ευρώπη.

Και αυτοί που έπαιξαν στην Καλαμάτα και αυτοί που έπαιξαν με τη Λαμία και αυτοί που παίζουν σήμερα θα τιμωρηθούν με πολύ μεγάλο πρόστιμο, το οποίο δεν θέλω να ανακοινώσω δημοσίως και θα το ανακοινώσω μετά το τέλος του αγώνα στα αποδυτήρια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:55