search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:02
MENU CLOSE

Η άσκηση που συνεισφέρει στους πιο δυνατούς οργασμούς (Video)

21.12.2019 11:39
Πέντε μυστικά του γυναικείου οργασμού - Media

 

Είναι μια μέθοδος γνωστή εδώ και αρκετές δεκαετίες για τις ευεργετικές της επιδράσεις σε θέματα υγείας στην περιοχή της πυέλου και των γεννητικών οργάνων, αλλά από την πρώτη στιγμή διαπιστώθηκε ότι βοηθάει ειδικά τις γυναίκες να βιώσουν πιο συχνούς και δυνατούς οργασμούς.

Πρόκειται για τις ασκήσεις Kegel που πήραν το όνομά τους από τον γυναικολόγο Arnold Kegel, ο οποίος την δεκαετία του ’50 τις επινόησε προκειμένου να βοηθηθούν οι γυναίκες να αναρρώσουν από τον τοκετό.

Είναι ασκήσεις που σας βοηθούν να ελέγξετε καλύτερα τους μυς κοντά στην κύστη καθώς και μέσα και γύρω από την μήτρα και το αιδοίο. Αυτοί οι μυς παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην οργασμική ανταπόκριση του οργανισμού κατά την σεξουαλική επαφή.

Οι ασκήσεις Kegel εστιάζουν στην εξάσκηση αυτών των μυών, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα την μεγαλύτερη ροή αίματος στην περιοχή. Αυτό με τη σειρά του κάνει ακόμα πιο ευαίσθητη όλη την πυελική περιοχή και οδηγεί σε πιο δυνατούς οργασμούς.

Στο βίντεο που ακολουθεί, δείτε τον τρόπο που γίνονται οι ασκήσει Kegel:

Πηγή: onmed.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:01