search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:11
MENU CLOSE

Διοικητές νοσοκομείων: Η τελική λίστα με 13 αντικαταστάσεις – Όλα τα ονόματα

23.12.2019 17:14
Διοικητές νοσοκομείων: Η τελική λίστα με 13 αντικαταστάσεις - Όλα τα ονόματα - Media

 

Ανακοινώθηκε η τελική λίστα με τους διοικητές των νοσοκομείων του ΕΣΥ και τους αναπληρωτές οι οποίοι σύντομα αναμένεται να αναλάβουν καθήκοντα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το προηγούμενο διάστημα μετά την αρχική ανακοίνωση των ονομάτων των νέων διοικητών είχε προκληθεί έντονη συζήτηση για τον τρόπο επιλογής τους, γεγονός το οποίο φαίνεται να οδήγησε στην αντικατάσταση 13 από τους συνολικά 111 διοικητές.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας, μετά από μερική τροποποίηση της εντολής διορισμού των 111 διοικητών και αναπληρωτών διοικητών νοσοκομείων, στο πλαίσιο της οποίας: 1) Έγιναν αποδεκτές οι παραιτήσεις 6 επιλεγέντων διοικητών και αναπληρωτών διοικητών και ορίζονται στη θέση τους νέοι, εκ της αξιολογικής κατάταξης της Επιτροπής, 2) Ανακαλείται η εντολή διορισμού 7 διοικητών και αναπληρωτών διοικητών και ορίζονται στη θέση τους νέοι, εκ της αξιολογικής κατάταξης της Επιτροπής.

Σύμφωνα με το News247 επισημαίνεται ότι, το 77% των διοικητών είναι κάτοχοι μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών και διδακτορικών. Το ποσοστό αυτό υπερβαίνει το 80% για τους διοικητές των μεγάλων νοσοκομείων.

Σύμφωνα με το νόμο 4633/2019 άρθρο 35, που ψηφίστηκε πρόσφατα, όλοι οι διοικητές θα υπογράψουν συμβόλαιο αποδοτικότητας, βάσει του οποίου θα αξιολογούνται τακτικά για το έργο τους, με συγκεκριμένους ποιοτικούς και ποσοτικούς στόχους και θα κρίνονται για την επάρκεια και την αποτελεσματικότητα τους.

Ακολουθεί ο πίνακας διοριζομένων διοικητών και αναπληρωτών διοικητών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:08