search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:40
MENU CLOSE

Στην Κάσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Η φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram

25.12.2019 08:08
Στην Κάσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Η φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram - Media

 

Στην ακριτική Κάσο θα βρεθεί σήμερα ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του, θα επισκεφτεί το ακριτικό φυλάκιο ενώ αργότερα θα παρακολουθήσει τη Θεία Λειτουργία και θα συναντηθεί με τον δήμαρχο του νησιού.

Ο Πρωθυπουργός ανέβασε, στον λογαριασμό του στο Instagram, φωτογραφία από το αεροπλάνο ενώ στη λεζάντα έγραψε: «Πετώντας με ελικόπτερο της Αεροπορίας Στρατού, πάνω από το Αιγαίο, με προορισμό την Κάσο! Καλά Χριστούγεννα και χρόνια πολλά!».

Σημειώνεται ότι το απόγευμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μεταβεί στο Μέτσοβο, όπου και θα παραμείνει μέχρι την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου.

Σε χθεσινή του συνομιλία με δημοσιογράφους, ο Πρωθυπουργός είπε ότι εκεί θα λάβει και τις αποφάσεις του για το όνομα που θα προτείνει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας. «Βουνό είχα πει θα πάω και στο βουνό θα πάω», είπε χαρακτηριστικά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:28