search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:35
MENU CLOSE

O Αϊ Βασίλης ήρθε στη Νάουσα με roller!

27.12.2019 20:24
O Αϊ Βασίλης ήρθε στη Νάουσα με roller! - Media

 

Μικροί και μεγάλοι υποδέχτηκαν το βράδυ της Παρασκευής τον Αϊ Βασίλη στο κέντρο της Νάουσας που κατέφθασε, μαζί με τους βοηθούς του, στην πλατεία Καρατάσου, κάνοντας roller!

Με την συνδρομή εθελοντών και με την συνοδεία αθλητών και δρομέων του Ε.Ο.Σ Νάουσας, του Σ.Χ.Ο. Βέροιας, της Γ.Ε. Νάουσας, του Ε.Γ.Σ. Ζαφειράκης, του Ομίλου Αντισφαίρισης Νάουσας, της Ακαδημίας Αντισφαίρισης Νάουσας, του Α.Σ.Π.Τ. «Κένταυρος» Νάουσας και του Α.Γ.Σ. Taekwondo Νάουσας, ο Αϊ Βασίλης πραγματοποίησε βόλτα σε κεντρικά σημεία της πόλης.

Την έναρξη της εκδήλωσης που διοργάνωσε ο Δήμος Νάουσας ,με την συμμετοχή των αθλητικών συλλόγων, πραγματοποίησε ο πρόεδρος της Κοινότητας Νάουσας Κώστας Χατζηστυλλής, ενώ το «παρών» έδωσε η αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δώρα Μπαλτατζίδου, δημοτικοί, τοπικοί σύμβουλοι και εθελοντές που μοίρασαν αναμνηστικά στα παιδιά και γλυκίσματα στον κόσμο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:35