search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:11
MENU CLOSE

Ανδρέας Μικρούτσικος: Στο πλευρό του η Βόσσου – Οι πρώτες δηλώσεις για την κατάσταση της υγείας του

04.01.2020 14:44
Ανδρέας Μικρούτσικος: Από το Big Brother στο J2US - Media

 

Με πνευμονικό οίδημα, η αιτία του οποίου διερευνάται, νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου ο τραγουδοποιός και τηλεοπτικός παρουσιαστής Ανδρέας Μικρούτσικος.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ που επικαλείται από τους θεράποντες ιατρούς, η κατάσταση του είναι σοβαρή και υποβάλλεται σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις που κρίνονται αναγκαίες για να αντιμετωπιστεί.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος πιθανότατα αντιμετώπισε σοβαρό καρδιαγγειακό πρόβλημα λίγες μέρες μετά τον θάνατο του αδερφού του, μουσικοσυνθέτη Θάνου Μικρούτσικου.

Όπως ανέφερε στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται», ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν υπέστη κάποιο καρδιακό επεισόδιο αλλά έπαθε μία λοίμωξη του αναπνευστικού και χρειάστηκε να εισαχθεί στο νοσοκομείο.

Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του βρέθηκε η Σοφία Βόσσου, η οποία επισήμανε πως η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει καμία ανησυχία. 

Η Ναταλία Γερμανού τόνισε: «Είναι ήδη καλύτερα ο Ανδρέας Μικρούτσικος αλλά θα χρειαστεί να μείνει λίγες μέρες στο νοσοκομείο».

Πηγή: gossiptv.gr

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:08