search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:59
MENU CLOSE

Μαρία Ιωαννίδου: Μου είχε κάνει πρόταση γάμου πασίγνωστος Ελληνοαμερικάνος (Video)

06.01.2020 14:05
H Mαρία Ιωαννίδου στο... «Κλουβί με τις τρελές»:  «Όχι μόνο θα χορέψω, αλλά θα γδυθώ κιόλας»  - Media

 

Στο Happy Day και τον Μιχάλη Πλεμμένο έδωσε συνέντευξη η Μαρία Ιωαννίδου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη συμμετοχή της στη σειρά του ΑΝΤ1 “Μην ψαρώνεις”, ενώ αποκάλυψε και την πρόταση γάμου που είχε από πασίγνωστο Ελληνοαμερικάνο, χωρίς όμως να αναφέρει το όνομά του.

«Όταν ήμουν μικρή έγραφα γράμμα στον Άγιο Βασίλη. Με τον μπαμπά μου είχαμε γράψει ένα χριστουγεννιάτικο παραμύθι που πήρε βραβείο από την Απογευματινή. Ο μπαμπάς μου είχε θυμώσει που δεν έγινα συγγραφέας, αλλά θεατρίνα. Ακόμα γράφω, τώρα ετοιμάζω ένα αυτοβιογραφικό βιβλίο. Έλεγα τα κάλαντα μικρή με την παρέα μου, αλλά σταμάτησα όταν μια οικοδέσποινα παραπονέθηκε ότι είμαι φάλτσα.

Είχα συγκλονιστική πρόταση γάμου από έναν Ελληνοαμερικάνο όταν πήγα με τον Γερμανό στην Αμερική για Χριστούγεννα. Αυτός είχε κάνει καριέρα και πορεία στην Αμερική, γνωστό το όνομα, δεν μπορώ να το αναφέρω. Υπάρχει ο άνθρωπος, ζει και βασιλεύει στη Νέα Υόρκη. Όταν το είπα στον Φρέντυ έγινε έξαλλος. Τον φλέρταραν πολύ τον Γερμανό, αλλά ήμουν πολύ σίγουρη για τον εαυτό μου και δεν έκανα σκηνές. Ο Φρέντυ μου έκανε πρόταση γάμου τα Χριστούγεννα», είπε αρχικά η Μαρία Ιωαννίδου.

Για τη συμμετοχή της στη σειρά “Μην ψαρώνεις”, είπε: «Υπήρχε ο ρόλος, αλλά διαμορφώθηκε επάνω μου. Εγώ καμιά φορά πιστεύω ότι ο κόσμος βλέπει στη Νενέλα τη Μαρία Ιωαννίδου με την τσίχλα που μεγάλωσε. Έχει κάποια στοιχεία, είναι ζωηρή, ζωντανή, αστεία, ενοχλητική, αφελής.

Είναι μια μοντέρνα γιαγιά και αρέσει στα παιδιά. Έχω γίνει η Αλίκη Βουγιουκλάκη της Ελλάδας, πέφτουν τα παιδιά πάνω μου και λένε “Νενέλα μας, Νενέλα μας”. Ξαναδίνω αυτόγραφα μετά από χρόνια. Με αγαπάει ο κόσμος και μου αρέσει πολύ, το έχω τρομερή ανάγκη».

Πηγή: zappit.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:58