search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 06:58
MENU CLOSE

Νικήτας Κακλαμάνης: Τεράστιο λάθος της ΝΔ αν δεν προταθεί ο Παυλόπουλος για ΠτΔ (Video)

09.01.2020 17:16
Νικήτας Κακλαμάνης: Τεράστιο λάθος της ΝΔ αν δεν προταθεί ο Παυλόπουλος για ΠτΔ (Video) - Media

 

Υπέρ της επανεκλογής του Προκόπη Παυλόπουλου τάχθηκε ο αντιπρόεδρος της βουλής και βετεράνος βουλευτής της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης, λίγες μέρες μετά την δημόσια τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα.

Ο αντιπρόεδρος της βουλής Νικήτας Κακλαμάνης το Νοέμβριο πρότεινε για πρώτη φορά την επανεκλογή του σημερινού ενοίκου της Ηρώδου Αττικού και χθες επανέλαβε την πρόταση του στο Kontra channel συμπληρώνοντας πως «θα είναι μεγάλο πολιτικό λάθος για την χώρα και την παράταξη μου η μη επανεκλογή του Προκόπη Παυλόπουλου».

«Αν τυχόν δεν προταθεί ο Προκόπης Παυλόπουλος για Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα είναι τεράστιο λάθος για τη χώρα και την παράταξη», σημείωσε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της ΝΔ

Ο ίδιος ο Νικήτας Κακλαμάνης πάντως, ερωτηθείς αν θα νομιμοποιούσε με τη ψήφο του ένα τέτοιο «μεγάλο λάθος», περιορίστηκε να πει «ας δούμε πρώτα το πρόσωπο».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 06:53