search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 04:16
MENU CLOSE

Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ διασπασμένο, δυνατό

01.06.2012 08:36
Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ διασπασμένο, δυνατό - Media

Σήμερα, τελευταία μέρα που επιτρέπεται να δημοσιεύονται οι δημοσκοπήσεις, και όλα δείχνουν να έχουμε μερικές ανακατατάξεις περισσότερο στα ποσοστά των κομμάτων παρά ουσίας στο νέο πολιτικό σκηνικό που θα προκύψει.

ΞΕΝΟΦΩΝ Α. ΜΠΡΟΥΝΤΖΑΚΗΣ

Σήμερα, τελευταία μέρα που επιτρέπεται να δημοσιεύονται οι δημοσκοπήσεις, και όλα δείχνουν να έχουμε μερικές ανακατατάξεις περισσότερο στα ποσοστά των κομμάτων παρά ουσίας στο νέο πολιτικό σκηνικό που θα προκύψει. Σύμφωνα λοιπόν με την τελευταία δημοσκόπηση που δημοσίευσε το «Ποντίκι», Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ έρχονται μία η άλλη με 27%, ακολουθεί τρίτο και καταϊδρωμένο το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου με 14,5%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 7,5% και άλλα τρία κόμματα με 5,5% ΚΚΕ, Χρυσή Αυγή και ΔΗΜΑΡ.

Αν αθροίσει κανείς τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ και κατόπιν αφαιρέσει τα ιδεολογικά ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ προ εκλογών της 6ης Μαΐου, θα έχουμε πάνω – κάτω ό,τι έπιανε μόνο του το ΠΑΣΟΚ στις καλές του.

Είναι φανερό ότι το παλιό ΠΑΣΟΚ πολυδιασπάστηκε δημιουργώντας νέα ΠΑΣΟΚ στο πολιτικό σκηνικό. Έτσι κι αλλιώς δεν είναι δύσκολο να διακρίνει κανείς τη μετάλλαξη του ριζοσπαστικού ΣΥΡΙΖΑ σε κυβερνητικό. Να δω διαδήλωση διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας, με κουκουλοφόρους, σπασμένες βιτρίνες και ξεθεμελιωμένα πεζοδρόμια και τον ΣΥΡΙΖΑ να διευθύνει τις επιχειρήσεις των ΜΑΤ και τίποτα άλλο στον κόσμο!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50