search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 15:54
MENU CLOSE

Κλέων Γρηγοριάδης για Αλέξη Γεωργούλη και YFSF: «Το κάνει για να μην ξεχαστεί και όχι για τα χρήματα» (Video)

15.01.2020 10:21
Κλέων Γρηγοριάδης για Αλέξη Γεωργούλη και YFSF:  «Το κάνει για να μην ξεχαστεί και όχι για τα χρήματα» (Video) - Media

 

Στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Αξύριστα Πηγούνια» παραβρέθηκε ο Κλέων Γρηγοριάδης ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει την απόφαση του Αλέξη Γεωργούλη να βρεθεί εκ νέου στην κριτική επιτροπή του «Your Face Sounds Familiar».

«Ο κύριος Γεωργούλης, όπως εγώ και οποιοσδήποτε βουλευτής των 300 ή των υπολοίπων που είναι στο ευρωκοινοβούλιο, δικαιούται να κάνει μια εργασία. Είναι φως φανάρι και μόνο αφελής θα πίστευε ότι το κάνει για τα χρήματα» τόνισε.

«Είναι αστείος ο συσχετισμός δεδομένου ότι είναι προφανές πως κάποιος το κάνει κυρίως από καλλιτεχνικό άγχος. Να μη μείνει άπραγος καλλιτεχνικά και να μην αποκοπεί από τα πράγματα. Υπάρχει το άγχος να μην ξεχαστεί από το κοινό» πρόσθεσε ο ηθοποιός και βουλευτής με το κίνημα του Γιάνη Βαρουφάκη, Μέρα 25.
Αναφορικά με την αμοιβή ενός ευρωβουλευτή και την αντίστοιχη ενός κριτή σε τάλεντ σόου, ο Κλέων Γρηγοριάδης σχολίασε χαμογελαστός πως «η αμοιβή ενός ευρωβουλευτή είναι πολύ μεγάλη για να ασχολείται με τα ψίχουλα που θα εισπράξει από το Your Face Sounds Familiar».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 15:53