search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:41
MENU CLOSE

«Πυρά» Κατρούγκαλου: Ο Μητσοτάκης έκανε «θεσμικό ατόπημα» με τη Σακελλαροπούλου (Video)

15.01.2020 19:46
Η στιγμή που ο Γιώργος Κατρούγκαλος χάνει την ισορροπία του και τραυματίζεται (Video) - Media
 
Θεσμικό ατόπημα καταλόγισε στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ο πρώην ΥΠΕΞ και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κατρούγκαλος, όσον αφορά στην επιλογή της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας.
 
«Η κ. Σακελλαροπούλου είναι μια δικαστής που χαίρει γενικής εκτίμησης, γι αυτό και την πρότεινε η κυβέρνησή μας για πρόεδρο του ΣτΕ, όμως τα κριτήρια για την επιλογή ενός ανώτατου δικαστικού και του ΠτΔ δεν είναι ίδια», είπε ο κ. Κατρούγκαλος μιλώντας στον ΑΝΤ1
 
«Εδώ λοιπόν υπήρχε ένα θεσμικό ατόπημα του πρωθυπουργού, αναφέρθηκε στην πολιτική οικογένεια της κ. Σακελλαροπούλου. Οι δικαστικοί δεν επιλέγονται με αυτό το κριτήριο για τη θέση τους. Η κ. Σακελλαροπούλου δεν έχει υπηρετήσει σε άλλη δημόσια θέση για να έχει δώσει λόγους να ξέρουμε τις πολιτικές της πεποιθήσεις και την πολιτική της οικογένεια. Αυτό δεν μπορώ να φανταστώ πως το εκστόμισε ο πρωθυπουργός και συνιστά θεσμικό ατόπημα που ελπίζω στο μέλλον να το διορθώσει», συμπλήρωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:30