28/02/2020 20:53:54

Στις 13 Μαρτίου αναλαμβάνει η νέα Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Στις 13 Μαρτίου αναλαμβάνει η νέα Πρόεδρος της Δημοκρατίας  - Media

 

Στις 13 Μαρτίου αναλαμβάνει τα καθήκοντά της η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, που εκλέγεται την Τετάρτη νέα Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κατόπιν πρότασης του Κυριάκου Μητσοτάκη, με την ψήφο των βουλευτών της ΝΔ του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΙΝΑΛ.

Ο νυν Πρόεδρος της Δημοκρατίας φέρεται αποφασισμένος να μην παρεκλίνει στο παραμικρό από όσα προβλέπουν το Σύνταγμα και οι νόμοι της χώρας και να μην δημιουργήσει κανένα πρόβλημα στην κυβέρνηση και στο πολίτευμα.

Στο πλαίσιο αυτό, στην Ηρώδη του Αττικού διαβάζουν έκπληκτοι δημοσιεύματα ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ετοιμάζεται και να παραιτηθεί, κάτι που βεβαίως θα σήμαινε αντικατάστασή του από τον Πρόεδρο της Βουλής, μέχρι τη λήξη της θητείας του, στις 13 Μαρτίου, όπως αναφέρει ο Βασίλης Σκουρής στο News247.

Ο Προκόπης Παυλόπουλος θα εφαρμόσει στο ακέραιο το πρόγραμμα που έχει έως τότε.

Προσεχώς, μάλιστα, αναχωρεί για το Ισραήλ, προκειμένου να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις για το Ολοκαύτωμα, που διοργανώνει ο Νετανιάχου, παρουσία του Ντόναλντ Τραμπ και πολλών ευρωπαίων προέδρων, όπως της Πορτογαλίας, της Ιταλίας και άλλων.

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.