02/12/2020 02:40:17

Μάκης Βορίδης: Η κοπή της πίτας και η «μπηχτή» για Πάνο Καμμένο

Μάκης Βορίδης: Η κοπή της πίτας και η «μπηχτή» για Πάνο Καμμένο - Media

 

Το είπε και το έκανε ο Μάκης Βορίδης. Τελικά, πραγματοποίησε την εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας σε γνωστό ξενοδοχείο στην Αθήνα.

Μάλιστα, αποκάλεσε την εκδήλωση «ελάχιστη προσφορά του Υπουργείου προς τους ανθρώπους του που εργάζονται σκληρά προκειμένου να επιτευχθούν οι υψηλοί στόχοι που έχει θέσει η πολιτική του ηγεσία στην αδιάκοπη προσπάθεια της για αναγέννηση του πρωτογενούς τομέα».

Στη συνέχεια, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κάλεσε τους παρευρισκόμενους να φάνε και να πιουν στην υγειά του Πάνου Καμμένου, ο οποίος σε δικαστική διαμάχη είχε καταδικαστεί για προσβολή προσωπικότητας σε βάρος του υπουργού και είχε υποχρεωθεί να καταβάλει το ποσό των 40.000 ευρώ από τα οποία ο Μάκης Βορίδης κάλυψε, όπως είπε, εξ ολοκλήρου το κόστος της εκδήλωσης.

Νωρίτερα, ο υπουργός ανακάλεσε την εντολή για δέσμευση πίστωσης των 12.000 ευρώ από τον προϋπολογισμό του υπουργείου.

Ο εκπρόσωπος των εργαζομένων του υπουργείου υποστήριξε σε ομιλία του στην εκδήλωση ότι το συγκεκριμένο γεγονός του προκάλεσε αλγεινή εντύπωση και  ευχαρίστησε τον Μάκη Βορίδη για την πρωτοβουλία, ενώ επισήμανε ότι οι εργαζόμενοι επί ηγεσίας Βορίδη εργάζονται εντατικά και έχουν επιτύχει τα μεγαλύτερα ποσοστά απορρόφησης των κονδυλίων του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.