search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 04:30
MENU CLOSE

Η Έμιλι Ρατακόφσκι στηρίζει ανοιχτά τον Μπέρνι Σάντερς (Photo/Video)

24.01.2020 16:13
«Καυτή» εμφάνιση της Έμιλι Ραταϊκόφσκι στην παραλία (Photos | Video) - Media

 

Από το 2016 η Έμιλι Ρατακόφσκι έχει δηλώσει δημόσια ότι στηρίζει τον υποψήφιο του Δημοκρατικού Κόμματος, Μπέρνι Σάντερς.

Η Έμιλι Ρατακόφσκι , δεν έχει περιοριστεί μόνο σε φωτογραφίες και βίντεο, αλλά εμφανίστηκε και σε προεκλογική καμπάνια του Σάντερς, μιλώντας για την στάση που διατηρεί ο 74χρονος υποψήφιος απέναντι στις χορηγίες των κομμάτων, αλλά και την ηθική ακεραιτότητα του και τις δεσμεύσεις του για τα δικαιώματα των γυναικών.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@berniesanders

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Ratajkowski (@emrata) στις

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της ομιλίας της δήλωσε πως παρότι θα ήθελε γυναίκα για πρόεδρο των ΗΠΑ ώστε «κάποια στιγμή κι η κόρη μου να μπορεί να γίνει πρόεδρος», εξήγησε ότι ο Σάντερς μπορεί να αναλάβει δράση για θέματα, όπως τα δικαιώματα των γυναικών, την άδεια μητρότητας, την ισότητα στη μισθοδοσία.

«Μας δίνει ελπίδα για ποιότητα. Ηρθε η στιγμή. Ψηφίστε. Έτσι θα νικήσουμε. Ήρθε η ώρα για πραγματική αλλαγή», είπε η 24χρονη ενθουσιάζοντας τους υποστηρικτές του Σάντερς.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50