search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:49
MENU CLOSE

Κλέφτης αρπάζει την τσάντα από γυναίκα και τη σέρνει σαν πάνινη κούκλα για να την αφήσει (Video)

05.02.2020 16:55
Μπαρτσελόνα: «Όχι» των παικτών στην πρώτη πρόταση μείωσης - Media

 

Το περιστατικό συνέβη στον υπόγειο σταθμό Navas του μετρό της Βαρκελώνης και το κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του σταθμού. Κουκουλοφόρος επιτίθεται σε μια γυναίκα και της αρπάζει την τσάντα. Εκείνη αντιστέκεται, δεν την αφήνει και ο κλέφτης την σέρνει σαν πάνινη κούκλα για πολλά μέτρα στα πλακάκια του σταθμού, για να την αφήσει. Όταν η γυναίκα δεν υποχωρεί ο άγνωστος σκύβει και αρχίζει να την χτυπάει.

Η αυτόνομη  περιφερειακή αστυνομική δύναμη της Καταλονίας Mossos d’Esquadra, επιβεβαίωσε το γεγονός και τόνισε πως οι αστυνομικοί διερευνούν την υπόθεση. Το βίντεο ανέβηκε και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τους χρήστες να συγχαίρουν το θύμα για το θάρρος και τη δύναμη που βρήκε, να μην αφήσει την τσάντα του και ο ληστής να αναγκαστεί να φύγει με άδεια τα χέρια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:49