search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:00
MENU CLOSE

«Καναλες Και Σαιτ που θ ανακυκλωνουν τα λογια μου θα μυνηονται» – Το μήνυμα του Κραουνάκη στη «Δημοσιοκαφρα συντρεχτρα της Μενδωνας»

09.02.2020 09:39
Κραουνάκης: Ο κόσμος έξω από το Εφετείο για τη Χρυσή Αυγή σε πολλούς έδωσε κουράγιο και στην κυβέρνηση τρόμο - Media

 

Με μηνύσεις τις ιστοσελίδες και τα κανάλια που ανακυκλώνουν όσα είπε κατά τη διάρκεια της κοπής της βασιλόπιτας των εργαζομένων του Υπουργείου Πολιτισμού προειδοποιεί ο Σταμάτης Κραουνάκης. 

«Θα μηνύονται από επιφανείς δικηγόρους μέχρι εξαντλήσεως», όσοι ανακυκλώνουν το βίντεο με τα λεγόμενά του, αναφέρει χαρακτηριστικά ο δημοφιλής καλλιτέχνης.

«Δεν κανει να κολαστω πρωινιατικα Αλλα μαθαινω οτι δημοσιοκαφρα τηλεφωνει παλαβωμενα μοιραζοντας την ειδηση της παρεμβασης στο υππο και βαζοντας κοσμο να κανει κοπυ πεητς την παρεμβαση στο κοπητηπιττα των εργαζομενων στο υππο Κουτσουμπα σ αγαπω και χαμουλης με τα αρχαια της Βενιζελου Ξαναενημερωνω για να μην παρεξηγηθουμε Καναλες Και Σαιτ που θ ανακυκλωνουν τη μαπα μου και τα λογια μου θα μυνηονται απο επιφανεις δικηγορους που με συντρεχουν Μεχρι εξαντλησεως… Επισης θα μυνηθει ο κτητωρ και μοιρασας το βιντεο Ενημερωστε αρμοδιως Δημοσιοκαφρα συντρεχτρα της Μενδωνας ακουω, Ευχαριστω και τους αριστερους φιλους που με υπερασπιστηκαν στην Τουιτερα του Αδωνιδος που εχει σκαλπ τιγκα αθλιας πυτουριθρας κονιδος», έγραψε ο Σταμάτης Κραουνάκης στο Facebook. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50