search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 05:30
MENU CLOSE

Τζένιφερ Άνιστον: Η ηχηρή απουσία από τα Όσκαρ και τα αρνητικά σχόλια στο Twitter

10.02.2020 09:01
Τζένιφερ Άνιστον: Το ασυνήθιστο διακοσμητικό που έχει στο κομοδίνο της (Photos) - Media

 

Η Τζένιφερ Άνιστον συνήθως «μαγνητίζει» όλα τα βλέμματα στο κόκκινο χαλί με τους πάντες να μιλούν τόσο για τις ενδυματολογικές της επιλογές όσο και για τη γοητεία της. Ωστόσο, στη φετινή βραδιά των Όσκαρ, η Τζένιφερ έλαμψε… δια της απουσίας της!

Σύμφωνα με το Cosmopolitan, η 50χρονη ηθοποιός αποφάσισε να μην βρεθεί στην τελετή απονομής των βραβείων, επειδή δεν ήταν υποψήφια.

Οι φαν της ηθοποιού υποστηρίζουν ότι θα έπρεπε να είναι υποψήφια για τον ρόλο της στην ταινία Cake, στην οποία υποδύεται μια γυναίκα που υποφέρει από χρόνια πάθηση και οραματίζεται την αυτοκτονία ενός μέλους της ομάδας υποστήριξής της.

Από την άλλη, οι χρήστες του Twitter σχολίασαν αρνητικά την ηχηρή της απουσία, αναφέροντας ότι ήταν «μεγάλη ντροπή» που δεν παρευρέθηκε στην τελετή.

Την ίδια στιγμή, ο Μπραντ Πιτ έφτασε στο κόκκινο χαλί ασυνόδευτος, σε μια περίοδο που οι φήμες περί επανασύνδεσης του πρώην ζευγαριού οργιάζουν!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50