search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:31
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Κινέζα που είναι σε καραντίνα σε πολυκατοικία στην Ουχάν έφτυνε επίτηδες στα χερούλια της πόρτας για να κολλήσει ο κόσμος (Video)

10.02.2020 14:07
Τα μέλη του ΚΚ Κίνας άλλαξαν τον χαιρετισμό τους για να μην αγγίζονται λόγω κορωνοϊου (Video) - Media

 

Οι κάμερες ασφαλείας στην πολυκατοικία κατέγραψαν μια γυναίκα να βγαίνει από το διαμέρισμα της και να πηγαίνει και να φτύνει στα χερούλια των πορτών των άλλων ενοίκων.

Είναι μια από τις εκατοντάδες πολυκατοικίες στην Ουχάν που έχουν μπει σε καραντίνα και οι κάτοικοι της απαγορεύεται να βγουν έξω. Στη συγκεκριμένη πολυκατοικία επίσης δεκάδες είναι οι άνθρωποι που έχουν νοσήσει από τον ιό. Η αστυνομία που εξετάζει το βίντεο δεν αποσαφηνίζει εάν η συγκεκριμένη γυναίκα που φτύνει έχει τον ιό ή όχι.

Η γυναίκα βγαίνει από το διαμέρισμα της και με συνωμοτικό τρόπο κοιτάζει δεξιά και αριστερά και όταν σιγουρεύεται ότι δεν υπάρχει κανένας άλλος στον όροφο, φτύνει τα χερούλια από τις πόρτες των άλλων διαμερισμάτων.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:28