search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:36
MENU CLOSE

Πραγματικότητα το όνειρο ζωής: Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανοίγει μαγαζί στην Αντίπαρο (Video)

11.02.2020 21:01
Πραγματικότητα το όνειρο ζωής: Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανοίγει μαγαζί στην Αντίπαρο (Video) - Media

 

Ένα μεγάλο του όνειρο κάνει πραγματικότητα ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, όπως προκύπτει από τις αναρτήσεις του κριτή του MasterChef, στο Instagram.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έχει αναφερθεί συχνά σε ένα από τα μεγάλα του όνειρα, να αποκτήσει εστιατόριο σε κάποιο νησί, αλλά και ένα φουσκωτό για να βγαίνει στα ανοιχτά.

Όπως δήλωσε μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή Traction, στα επόμενα σχέδιά του είναι ένα ακόμη εστιατόριο στην Αθήνα, το οποίο και σκοπεύει να ανοίξει με τον κουμπάρο του, αλλά και ένα μαγαζί σε κάποιο νησί. «Θέλω ένα νησί, να πάρω ένα φουσκωτό, να πηγαινοέρχομαι, να συνδυάσω τη δουλειά με τη βόλτα» είπε χαρακτηριστικά.

Ο Λεωνδίας Κουτσόπουλος στην Αντίπαρο

Αν κρίνουμε λοιπόν από τις αναρτήσεις του στο Instagram, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος επέλεξε την Αντίπαρο προκειμένου να κάνει εκεί το όνειρό του πραγματικότητα. Σε δύο Insta Stories από το νησί, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μας έδωσε πρώτη γεύση από το εστιατόριο που ετοιμάζει στο νησί των Κυκλάδων.

Στο πρώτο του Insta Story ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δανειζόμενος άλλη μια ατάκα από το αγαπημένο του… ΠΑΣΟΚ, έδειχνε εικόνες από το εσωτερικό ενός κτιρίου όπου γίνονταν εργασίες και έγραφε: «Είναι αυτό το έργο μακέτο;» με σαφή αναφορά στο σαρδάμ του Κώστα Σημίτη.

Στο δεύτερο βίντεο, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μας έδειχνε τη θέα από το νέο του μαγαζί, ενώ αποκάλυπτε και το όνομα του εστιατορίου, το οποίο και θα ονομάζεται Samano.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50