search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 05:23
MENU CLOSE

Ραγκούσης: Ορμπανικής αντίληψης το «όχι» Χρυσοχοΐδη στους LGBT αστυνομικούς

14.02.2020 10:19
ragousis-2.jpg

Την απόρριψη του αιτήματος της Police Action από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη σχολίασε ο Γιάννης Ραγκούσης που ζήτησε την ανάκληση της απόφασης από την κυβέρνηση. Ο τομεάρχης ΠροΠο του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε την απόρριψη του αιτήματος «ορμπανικής αντίληψης».

Αναλυτικά η δήλωση Ραγκούση:

«Ορμπανικής αντίληψης είναι η απόρριψη από την κυβέρνηση και συγκεκριμένα την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, του αιτήματος της «Police Action-Δράση Αστυνομικών για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου», με το οποίο ζητούσε να θέσει υπό την αιγίδα του το Ευρωπαϊκό Συνέδριο LGBT αστυνομικών, που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη από 24 έως 26 Ιουνίου, αλλά και να αναλάβει την περιφρούρησή του προκειμένου οι εργασίες του να πραγματοποιηθούν απρόσκοπτα.

Καλούμε την κυβέρνηση Μητσοτάκη να ανακαλέσει την υπερσυντηρητική της απόφαση που εκθέτει τη χώρα μας διεθνώς, καθώς και να εναρμονιστεί με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, την Ευρωπαϊκή Επιτροπή αλλά και το Συμβούλιο της Ευρώπης. Σε τελική ανάλυση να εναρμονιστεί με τον ίδιο τον καταστατικό σκοπό της Αστυνομίας, ο οποίος οφείλει να είναι η προάσπιση όλων των πολιτών χωρίς Διακρίσεις από το Έγκλημα καθώς και η προαγωγή των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων» 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50