search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:28
MENU CLOSE

Ραγδαίες εξελίξεις: Ελεύθεροι οι γονείς του βρέφους από τη Συρία

18.02.2020 13:03
Ραγδαίες εξελίξεις: Ελεύθεροι οι γονείς του βρέφους από τη Συρία - Media
 
Μείζονες εξελίξεις για την υπόθεση του βρέφους που μεταφέρθηκε νεκρό στο «Παίδων» και υπήρξαν υπόνοιες για σεξουαλική κακοποίησή του.
 
Σύμφωνα με το protothema.gr. ελεύθεροι αφέθηκαν οι γονείς του 11μηνου βρέφους, που βρέθηκε νεκρό την Κυριακή στο διαμέρισμα που διέμενε η οικογένεια στο Ζωγράφου. Μαζί με τους γονείς αφέθηκε ελεύθερο και το άλλο ζευγάρι Σύρων που έμενε στο ίδιο διαμέρισμα.
 
Σύμφωνα με το πόρισμα των ιατροδικαστών, δεν προκύπτει κάκωση από ανδρικό μόριο, αλλά από αμβλύ όργανο, κάτι που απομακρύνει την εκδοχή του βιασμού, και ενισχύει αυτήν της κακοποίησης από άλλη αιτία. Νωρίτερα, η μητέρα είχε αναφέρει πως οι κακώσεις που έφερε το μωρό οφείλονταν στην αγωγή με υπόθετα που χορηγούσε στο παιδί λόγω της ασθένειας που είχε.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, κατάθεση στην Ασφάλεια έχει δώσει και ο θεράπων ιατρός του βρέφους, ο οποίος αναφέρει ότι το παιδί έπασχε από μικροκεφαλία, και του χορηγείτο κάποιο σκεύασμα με υποκλυσμό. Λόγω της συχνότητας των επιληπτικών κρίσεων το τελευταίο διάστημα υπήρχε και αυξημένη χορήγηση του σκευάσματος, με ειδική συσκευή.
 
Σε σχετική ερώτηση που του έκαναν οι αστυνομικοί, ο θεράπων ιατρός ανέφερε ότι είναι πιθανό, εφόσον η χορήγηση του σκευάσματος είναι συχνή και δεν γίνεται με σωστό τρόπο, (από τους γονείς στην προκειμένη περίπτωση), να προκληθούν κακώσεις. Αυτά ισχυρίζονται και οι γονείς του μωρού.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:28