search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:00
MENU CLOSE

Η Αμάλ Αλαμουντίν μίλησε αλλά όχι για τα… προσωπικά της

18.02.2020 13:43
Η Αμάλ Αλαμουντίν μίλησε αλλά όχι για τα... προσωπικά της - Media

 

Αινιγματικές δηλώσεις από τον Τζορτζ Κλούνεϊ οτι έχει να δει τα παιδιά του 200 ημέρες, πυροδότησαν φήμες και δημοσιεύματα πως το ζευγάρι δεν είναι πλέον μαζί. Σύμφωνα με όσα γράφτηκαν, φαίνεται πως το ζευγάρι δεν μπορεί να βρει κοινό τρόπο πλεύσης και τα δίδυμα παιδιά τους μένουν με τη δικηγόρο μέχρι να πάρουν μία οριστική απόφαση. 

“Κατάλαβα σχεδόν από την αρχή της σχέσης μας ότι ήθελα να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου με την Amal! Όταν λοιπόν αποφάσισα να της κάνω πρόταση γάμου δεν ήταν κάτι που είχαμε συζητήσει νωρίτερα. Απλά της το πέταξα κατακούτελα” είχε δηλώσει πριν καιρό σε συνέντευξή του ο ηθοποιός. Μόλις 6 χρόνια μετά το γάμο φαίνεται όμως πως ήρθαν τα σύννεφα.

Κανένας ωστόσο από τους δύο δεν έχει πάρει δημόσια θέση σε όσα γράφονται για την κρίση στο γάμο τους. H Amal Clooney έδωσε πρόσφατα συνέντευξη στην The Guardian αλλά μίλησε με την επαγγελματική της ιδιότητα και υπερασπίστηκε την ελευθερία του λόγου των δημοσιογράφων “Την ίδια ώρα οι χαρακτηρισμοί που χρησιμοποιούνται για τους δημοσιογράφους από την άρχουσα τάξη παίρνουν έμπνευση από τη γλώσσα που έρχεται από τον πρόεδρο των ΗΠΑ” είπε αναφερόμενη στον Ντόναλντ Τραμπ. 

H Αμαλ Αλαμουντίν θέλει να βάλει ένα τέλος στην κακοποίηση των δημοσιογράφων και αποσκοπεί στο να βρεθούν λύσεις έτσι ώστε οι εκπρόσωποι του Τύπου να μην φυλακίζονται ή στοχοποιούνται. “Αν οι παγκόσμιοι ηγέτες ενώνονται για να βρουν τρόπους να φιμώσουν τον Τύπου δεν πρέπει κι εμείς ως συνήγοροί τους να κάνουμε το ίδιο;”

Καμία νίξη για τον γάμο επομένως από την κυρία Κλούνεϊ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50