search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 05:35
MENU CLOSE

Θρίλερ με τους προστατευόμενους μάρτυρες – Αναζητείται ο «Μάξιμος Σαράφης»

18.02.2020 14:38
Θρίλερ με τους προστατευόμενους μάρτυρες - Αναζητείται ο «Μάξιμος Σαράφης» - Media
 
Σε θρίλερ έχει μετατραπεί το ζήτημα της εξέτασης των προστατευόμενων μαρτύρων καθώς, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η αντιπροσωπεία των βουλευτών της ειδικής προανακριτική επιτροπής για τον Δ.Παπαγγελόπουλο παραμένει στη ΓΑΔΑ, ενώ σύμφωνα με πηγές, «ο μάρτυρας αναζητείται».
 
Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα η πλειοψηφία της προκαταρκτικής εξέτασης είχε αποφασίσει την προσαγωγή του προστατευόμενου μάρτυρα Μάξιμου Σαράφη στην ΓΑΔΑ, μετά την άρνηση του, να παραστεί για να εξεταστεί.

Η 6μελής αντιπροσωπεία της Βουλής για την εξέταση των δύο προστατευμένων μαρτύρων, μετέβη στη ΓΑΔΑ, όπου όμως δεν προσήλθε ο μάρτυρας με την κωδική ονομασία «Μάξιμος Σαράφης» για την προγραμματισμένη εξέτασή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ΝΔ και ΚΙΝΑΛ ζήτησαν τη βίαιη προσαγωγή του, ενώ το αίτημα φέρονται να μην έχουν υπογράψει οι βουλευτές του ΚΚΕ και της Ελληνικής Λύσης.

Ούτως ή άλλως, το ΚΚΕ θεωρεί προσχηματική τη διαδικασία και έχει ζητήσει να καταθέσουν οι μάρτυρες με τη φυσική τους παρουσία και το πραγματικό τους όνομα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01