search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 05:27
MENU CLOSE

Με κλειστές πόρτες η επίδειξη Armani λόγω κορονοϊού – Θα μεταδοθεί live μέσω Internet

23.02.2020 08:20
Armani: Αυτή η κρίση είναι ευκαιρία να επιστρέψουμε στην αυθεντικότητα (photo) - Media

 

Ο Giorgio Armani διοργανώνει την επίδειξη μόδας της φθινοπωρινής συλλογής του, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνο σήμερα, πίσω από κλειστές πόρτες «λόγω των τελευταίων εξελίξεων στην Ιταλία με τον κορονοϊό».

«Η επίδειξη μόδας θα κινηματογραφηθεί σε ένα άδειο θέατρο, χωρίς εκπροσώπους του Τύπου και αγοραστές» και όσοι ενδιαφέρονται θα μπορούν να την παρακολουθήσουν από την ιστοσελίδα του ιταλικού οίκου μόδας και τους λογαριασμούς του στο Facebook και στο Instagram στις 5 μ.μ. (τοπική ώρα), όπως ανακοίνωσε η εταιρεία.

Ο Ιταλός σχεδιαστής μόδας είχε προγραμματίσει δύο επιδείξεις μόδας, στις 4 μ.μ. και στις 5 μ.μ. στην έδρα του brand στη Via Bergognone, σήμερα τελευταία μέρα της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνο που άρχισε στις 19 Φεβρουαρίου.

«Η απόφαση ελήφθη για να αποφευχθεί η έκθεση των προσκεκλημένων σε οποιονδήποτε κίνδυνο για την υγεία τους» ανέφερε η εταιρεία.

Ο σχεδιαστής παρουσίασε τη φθινοπωρινή συλλογή της σειράς Emporio Armani την Παρασκευή.

Λίγες ώρες νωρίτερα ανακοινώθηκε ότι η διεθνής εμπορική έκθεση οπτικών ειδών, Mido αναβάλλεται λόγω της αβεβαιότητας γύρω από την επιδημία του κοροναϊού στην Ιταλία. Η έκθεση θα διεξαγόταν από τις 29 Φεβρουαρίου έως τις 2 Μαρτίου στον εκθεσιακό χώρο Rho-Fiera στο Μιλάνο. Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν όμως ότι η έκθεση θα διεξαχθεί στα τέλη Μαϊου ή στις αρχές Ιουνίου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30