search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 12:31
MENU CLOSE

Πρόεδρος ελληνικής κοινότητας στο Μιλάνο: Ιταλός γιατρός φορέας του κορωνοϊού επισκέφθηκε την Ελλάδα (Audio)

24.02.2020 13:29
Πρόεδρος ελληνικής κοινότητας στο Μιλάνο: Ιταλός γιατρός φορέας του κορωνοϊού επισκέφθηκε την Ελλάδα (Audio) - Media
 
Ανησυχία προκαλούν τα όσα αποκάλυψε η πρόεδρος της ελληνικής κοινότητας στο Μιλάνο, Σοφία Ζαφειροπούλου για τον κορωνοϊό.
 
Μιλώντας στον Real FM, η κυρία Ζαφειροπούλου επισήμανε ότι Ιταλός γιατρός επισκέφτηκε την Ελλάδα πριν από 20 μέρες για συνέδριο δερματολογίας, στη συνέχεια μετέβη στη Γερμανία και επέστρεψε στη χώρα του, όπου εμφανίστηκε θετικός στον κορωνοϊό.
 
Όπως είπε η κ. Ζαφειροπούλου, «ο γιατρός παρουσιάστηκε χθες στο νοσοκομείο λοιμώξεων, έγινε το τεστ και παρουσίασε θετικότητα στον ιό. Η κατάστασή του είναι πάρα πολύ καλή, αντιμετωπίζεται η θεραπευτική αγωγή ως πνευμονία. Αυτό που μας ανησυχεί είναι ότι πρέπει να κάνουμε όλες τις εξετάσεις σε όσους ήρθαν σε επαφή μαζί του».
 
«Εύχομαι η πατρίδα μου να μην αντιμετωπίσει το δράμα που ζούμε. Το Μιλάνο ζει μία κατάσταση semi normal. Έχουμε κλείσει προληπτικά σχολεία, πανεπιστήμια, μουσεία, το Duomo, η Σκάλα του Μιλάνο, οτιδήποτε συγκεντρώνει πολύ κόσμο. Μετά τις 6:00 το απόγευμα δεν έχουμε pub, δεν έχουμε μπαρ, κινηματογράφους αλλά είναι ανοικτά οι ταβέρνες, τα σούπερ μάρκετ, τα εστιατόρια», πρόσθεσε.
 

Πηγή: enikos.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 12:29