search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:24
MENU CLOSE

Σούπερ μόντελ στα 33 του διαφημίζει εσώρουχα και… ρίχνει το internet (Photos)

25.02.2020 14:39
Σούπερ μόντελ στα 33 του διαφημίζει εσώρουχα και... ρίχνει το internet (Photos) - Media

 

Το μοντέλο, ηθοποιό και σύντροφο του Τζέισον Στέιθαμ, Ρόζι Χάντινγκτον-Γουάιτλι, επέλεξε γνωστή αλυσίδα ρούχων (και όχι μόνο…) για να διαφημίσει τη νέα σειρά γυναικείων εσωρούχων της και… προκάλεσε πανικό στο διαδίκτυο.

Η Ρόζι Χάντινγκτον-Γουάιτλι, με την εκπληκτική σιλουέτα της ανέδειξε τις ρομαντικές γραμμές των εσωρούχων των καταστημάτων Marks & Spencer, ιδίως δε των σουτιέν, για τα οποία έχει δημιουργήσει ειδική εφαρμογή για τα μεγέθη.

Η εταιρεία κατέχει το 38% της βρετανικής αγοράς στα σουτιέν και επιδιώκει με τη νέα καμπάνια της να αυξήσει κι άλλο το μερίδιό της, εξ ου και η επιστράτευση της Ρόζι Χάντινγκτον-Γουάιτλι για τη φωτογράφηση.

Το 33χρονο μοντέλο πρόσφατα αποκάλυψε ότι διατηρεί τις τέλειες αναλογίες του χάρη σε μια περίεργη διατροφή, καθώς επιδιώκει να έχει φάει ό,τι είναι να φάει μέχρι τις 6 το απόγευμα, ώστε ο οργανισμός να έχει χρόνο για να χωνέψει τα πάντα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50