search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 06:37
MENU CLOSE

Χίος: Θηριωδία ΜΑΤ κατά πολιτών – «Ηρθατε στο σπίτι μας και μας γαμ#@τε, θα σας αφήσουμε στον τόπο»! (Photos/Video)

27.02.2020 08:36
Χίος: Θηριωδία ΜΑΤ κατά πολιτών - «Ηρθατε στο σπίτι μας και μας γαμ#@τε, θα σας αφήσουμε στον τόπο»! (Photos/Video) - Media

 

Πέρα από κάθε όριο έχει ξεφύγει η κατάσταση με την παρουσία των ΜΑΤ στη Χίο. Όπως καταγγέλουν κάτοικοιμ λίγο πριν τις 11 το βράδυ της Τετάρτης, χωρίς την παραμικρή αφορμή, δυνάμεις των ΜΑΤ σταματούσαν διερχόμενα αυτοκίνητα στο Αίπος χτυπώντας οδηγούς αυτοκινήτων και προκαλώντας ζημιές.

Ένας κάτοικος που υπήρξε θύμα της άγριας κρατικής τρομοκρατίας των ΜΑΤ δήλωσε στο politischios.gr: 

«Μας σταμάτησαν με το αυτοκίνητο, ήταν δύο διμοιρίες ΜΑΤ, είχα και τα παιδιά πίσω . Τους είπα ότι δεν είμαστε για φασαρίες. αλλά αυτοί μας απάντησαν: “Ηρθατε στο σπίτι μας και μας γαμ#@τε και θα σας αφήσουμε στον τόπο”! Μετά άρχισαν να σπάνε τα παρμπρίζ του αυτοκινήτου και χτυπούσαν τα παιδιά πίσω. Αυτή είναι η δημοκρατία που έχουμε, και ξαναγυρίζουμε στη χούντα»!

Άλλος πολίτης κατήγγειλε ότι τους σταμάτησαν αστυνομικοί, τους κατέβασαν με τη βία από το αυτοκίνητο, τους έδεσαν τα χέρια πισθάγκωνα με χειροπέδες και όπως ήταν πεσμένοι στο έδαφος άρχισαν να τους χτυπούν με γκλομπ στο κεφάλι. “Αυτοί δεν είναι άνθρωποι, είναι κτήνη”, κατήγγειλε ένα από τα θύματα της αστυνομικής βίας, και πρόσθεσε: “Μας απείλησαν ότι εδώ στο νησί να τα ξεχάσετε αυτά που ξέρατε, τώρα είμαστε εμείς εδώ και θα κάνουμε κουμάντο”. 

Ρήξη τυμπάνου από το ξύλο

Όπως καταγγέλλει ένας κάτοικος στην κάμερα, βρέθηκε για περίπου έξι ώρες χτυπημένος στο κρατητήριο χωρίς ιατρική φροντίδα και όταν αφέθηκε ελεύθερος έσπευσε στο νοσοκομείο.

Εκεί η διάγνωση ήταν ρήξη τυμπάνου από το ξύλο που πιθανόν χρειάζεται χειρουργείο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 06:36