search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:15
MENU CLOSE

Λέσβος: Μπαχαλάκηδες τα ΜΑΤ -Σπάνε αυτοκίνητα κατοίκων! (Video)

27.02.2020 08:48
Λέσβος: Μπαχαλάκηδες τα ΜΑΤ -Σπάνε αυτοκίνητα κατοίκων! (Video) - Media

 

Το ρόλο των μπαχαλάκηδων ανέλαβαν στην Λέσβο οι δυνάμεις των ΜΑΤ, οι οποίο ιαποκαλύπτοντας το πραγματικό τους πρόσωπο, έσπαγαν εκδικητικά αυτοκίνητα κατοίκων!

Σε βίντεο που κατέγραψε κάτοικος, εμφανίζονται ΜΑΤατζήδες στο Διαβολόρεμα της Λέσβου να ξεσπούν την οργή τους στις περιουσίες των κατοίκων, σπάζοντας τα αυτοκίνητά τους μπροστά στα μάτια τους.

Οι πρωτοφανείς εικόνες – ντροπή για την ελληνική αστυνομία εκθέτουν ανεπανόρθωτα την κυβέρνηση και δημιουργούν αγεφύρωτο χάσμα μεταξύ των κατοίκων και των οργάνων του νόμου.

Οι ΜΑΤατζήδες είναι οι ίδιοι άνθρωποι που ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας συνεχάρη για την αυτοσυγκράτησή τους, ενώ ο υπουργός Μετανάστευσης Νότης Μηταράκης, που όπως υποστήριξε βρισκόταν στο κέντρο επιχειρήσεων όλη τη νύχτα και οι εντολές της ηγεσίας την ΕΛΑΣ ήταν να «μην επηρεαστεί κανένας κάτοικος και να μην υπάρξει καμία επαφή».

Μάλλον ο υπουργός Μετανάστευσης έβλεπε εικόνες από άλλα νησιά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50