search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:20
MENU CLOSE

Κορωνοϊός – Ολυμπιακοί Αγώνες: Στον «αέρα» η διαδρομή της φλόγας

28.02.2020 07:36
Κορωνοϊός: Καναδάς και Αυστραλία αποσύρονται από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο - Media

 

Η οργανωτική επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων που αναμένεται να διεξαχθούν φέτος στην πρωτεύουσα της Ιαπωνίας, το Τόκιο, καθώς και σε άλλες πόλεις σκοπεύει να ανακοινώσει “κάποια στιγμή” μέσα στην επόμενη εβδομάδα πώς σχεδιάζει να γίνει η μεταφορά της ολυμπιακής φλόγας, ενημέρωσε εκπρόσωπός της.

Σύμφωνα με το news247, ο επικεφαλής της οργανωτικής επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων δήλωσε την περασμένη εβδομάδα ότι η λαμπαδηδρομία ενδέχεται να είναι αρκετά πιο περιορισμένη, προκειμένου να αποφευχθεί ο κίνδυνος μόλυνσης από τον νέο κορωναϊό, αλλά δεν έχουν δημοσιοποιηθεί περισσότερες λεπτομέρειες.

Πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα στη Νιγηρία

Παράλληλα, ένα κρούσμα του νέου κοροναϊού επιβεβαιώθηκε στη Νιγηρία, το πρώτο στην υποσαχάρια Αφρική, ανακοίνωσε σήμερα το ομοσπονδιακό υπουργείο Υγείας της πολυπληθέστερης χώρας της ηπείρου.

Το υπουργείο Υγείας «επιβεβαίωσε ένα κρούσμα του κοροναϊού στην πολιτεία Λάγκος.

Αυτό το κρούσμα που επιβεβαιώθηκε την 27η Φεβρουαρίου 2020 είναι το πρώτο που καταγράφεται από την έναρξη της επιδημίας» πνευμονίας που προκαλεί ο κοροναϊός, διευκρίνισε το ίδιο μέσω του ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης Twitter.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50