search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:53
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Οι 100 μαθητές του Κολλεγίου Αθηνών επιστρέφουν άρον-άρον Αθήνα με ναυλωμένη πτήση

28.02.2020 11:19
Κορωνοϊός: Οι 100 μαθητές του Κολλεγίου Αθηνών επιστρέφουν άρον-άρον Αθήνα με ναυλωμένη πτήση - Media

 

Οι μαθητές του Κολεγίου Αθηνών που βρίσκονταν σε εκδρομή στο Λονδίνο με την κόρη της 40χρονης, η οποία βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό και νοσηλεύεται σε ειδικό θάλαμο στο νοσοκομείο «Αττικόν», επιστρέφουν στην Ελλάδα με ναυλωμένη πτήση από το Κολέγιο Αθηνών, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο το υπουργείο Υγείας.

Οι μαθητές του Κολλεγίου Ψυχικού βρίσκονταν σε εκπαιδευτική εκδρομή στο Λονδίνο με σκοπό να επισκεφτούν πανεπιστήμια από το IB (International Baccalaureat) όταν μαθεύτηκε η είδηση ότι η μητέρα ενός κοριτσιού που συμμετέχει στην εκδρομή είναι η 40χρονη υπάλληλος τράπεζας που διαγνώστηκε ως η πρώτη φορέας του κορωνοϊού στην Αθήνα, μετά τα δυο κρούσματα που είχαμε στην Θεσσαλονίκη.

Η 40χρονη είχε ταξιδέψει με την κόρη της στην Ιταλία όπου μετέβησαν για να επισκεφτούν το πανεπιστήμιο Bocconi στο Μιλάνο. Επέστρεψαν το περασμένο Σάββατο στην Αθήνα για να ταξιδέψει ξανά η κόρη της μαζί με τους συμμαθητές της στο Λονδίνο το πρωί με πτήση της Aegean. Σκοπός του ταξιδιού τους στην αγγλική πρωτεύουσα ήταν να επισκεφτούν πανεπιστήμια από το IB και η επιστροφή τους στην Αθήνα είχε προγραμματιστεί για σήμερα με πτήση της ίδιας αεροπορικής εταιρίας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:52