search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 04:07
MENU CLOSE

Νέα απαράδεκτη πρόκληση Μόρφου: Ο κορωνοϊός αποτέλεσμα «της δικής μας αμετανόητης αμαρτίας και κακίας»»

28.02.2020 13:36
Ο μητροπολίτης Μόρφου «ξαναχτύπησε»: Ο «Αστερίξ» έγραφε από το 2017 για τον κορωνοϊό (Video) - Media
 
Ξανακτύπησε με νέα προκλητική ομιλία ο Μητροπολίτης Μόρφου, Νεόφυτος και αναφερόμενος στο κορωνοϊό ανέφερε πως είναι αποτέλεσμα αμαρτίας και κακίας των Μεγάλων Δυνάμεων μεταξύ τους, αλλά και όλων των ανθρώπων. Ο Μητροπολίτης τόνισε πως για αυτό το λόγο οι επιστήμονες δεν μπορούν να βρουν θεραπεία για τον ιό.
 
Ο Μητροπολίτης Μόρφου, σε ομιλία του την περασμένη Κυριακή, μετά τη Θεία Λειτουργία στο Νικητάρι, σημείωσε πως ότι επιτρέψει ο Θεός είναι προς δόξα δική του και ωφέλεια των ανθρώπων.
 
«Το ζήτημα είναι πως το χρησιμοποιούμε εμείς. Έρχεται ώρα που χρειάζεται και εμείς να δώσουμε μια μαρτυρία. Μπορεί να είναι μια αρρώστια, όπως αυτή που γίνεται στη Κίνα και πάει να γίνει πανδημία και δεν μπορούν να βρουν οι επιστήμονες το αντίδοτο. Θα δυσκολευτούν πολύ να το βρουν επειδή είναι αποτέλεσμα αμαρτίας, αυτή η ασθένεια και κακίας των Μεγάλων Δυνάμεων μεταξύ τους, αλλά και κακίας και δικής μας αμετανόητης αμαρτίας και κακίας».
 
Ο Μητροπολίτης Νεόφυτος αναρωτήθηκε, μάλιστα, αν όταν ο κορωνοϊός εξελιχθεί σε πανδημία, οι γιατροί θα κάνουν το καθήκον τους ή θα φοβηθούν: «Θα δώσουν ένα ποτήρι νερό στον ετοιμοθάνατο αδελφό μας ή θα σκεφτούν “πού να τους απομονώσουμε και να τους εγκαταλείψουμε” όπως γίνεται στην Κίνα;».
 
Πηγή: Reporter
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50