search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 04:48
MENU CLOSE

Νέα δεδομένα στο «Happy Day» – Ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν

29.02.2020 08:03
Νέα δεδομένα στο «Happy Day» – Ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν - Media

 

Το πράσινο φως για ακόμα μία σεζόν πήρε η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το «Happy Day» που και φέτος σημείωσε υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Η παρουσιάστρια παραμένει στο πόστο της, ωστόσο ριζικές θα είναι οι αλλαγές στην ομάδα της.

Από τη νέα σεζόν, οριστικά παρελθόν θα αποτελέσει ο Δήμος Βερύκιος, ο οποίος ολοκληρώνει τη συνεργασία του με την εκπομπή. Εκτός θα βρεθεί και ο Χάρης Χριστόπουλος, ενώ δεν έχει αποσαφηνιστεί κατά πόσο θα αποχωρήσει και ο Κώστας Φραγκολιάς.

Σταθερή αξία για την εκπομπή, η Τίνα Μεσσαροπούλου… δεν πάει πουθενά, ενώ και η Μαρία Αντωνά λέγεται πως θα παραμείνει στην ομάδα. Την ίδια ώρα, η Τσιμτσιλή επιθυμεί την επιστροφή του παλιού της συνεργάτη, Δημήτρη Παπανώτα, ο οποίος αποχώρησε το περασμένο καλοκαίρι για να βρεθεί στο «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» του ΣΚΑΪ.

Ο ίδιος έχει επιστρατεύσει την παρουσιάστρια για να πάρει πίσψ τη θέση που άφησε αλλά στον ALPHA βρίσκει κλειστές πόρτες…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24